wat kan ik doen voel me heel schuldig ?

ik heb een meisje heel erg pijn gedaan onzettend pijn wat kan ik doen ze huilt er steeds van

Toegevoegd na 12 minuten:
ik heb haar op hyves he ik haar uitgescholden en een anti hyves gemaakt tegen haar

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoe pijn gedaan. Iets naars gezegd? Of heb je haar lichamelijk pijn gedaan. Troosten of je excuses aanbieden misschien? Het is maar een idee.

Je moet je excuses aanbieden, en dan nog een keer je excuses aanbieden, en die Anti-Hyves meteen opheffen. En in het vervolg beter nadenken over wat je doet op Hyves. En dan nog een keer je excuses aanbieden. Hopelijk heb je er van geleerd!

ja dan kun je je dus mooi gaan zitten schamen. neem even contakt met haar op zodat je je fatsoenlijk aan haar kun exuseren en probeer haar maar uit te leggen waarom jij het zo nodig vond om haar zwart te maken.misschien kun je dan nog wat goed maken.en die anti hyves zou ik gelijk maar opheffen. Ik ben we nieuwsgierig waarom je dit gedaan hebt

Zo, jij kunt heftig treiteren.... Zo'n anti-hyves aanmaken, dat is echt sneu. Wees flink en haal de treitertekst weg en zet met koeieletters neer dat je spijt hebt van dit laffe gedoe. Dat is een foute manier is van pesten. En dat je naar dat meisje toe gaat om het uit te praten. Schrijf in een brief hoeveel het je spijt en dat je het goed wil maken. Dat je hiermee geleerd hebt dat het helemaal niet moeilijk is om iemand de grond in te trappen maar dat het niet de juiste manier is. En dat je schrok van de impact dat het heft op het meisje. Koop een beertje met de tekst "sorry" en ga met brief en beer naar dat meisje en haar ouders toe. En zeg nog een keer dat het je echt, echt spijt. Niet meer doen zoiets!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100