Wat kan ik er tegen doen??@ beschryving

Ik hoor heel vaak dat mensen sgelden met kk (kanker). Ik kan daar niet tegen omdat vrienden hun moeder eraan dood is gegaan . Mar meestal zyn die jongens die er mee sgelde 4 jaar ouder dn k of die lopen me groepen en k sta alleen. Wat kan ik er tegen doen ? Tegen mensen die me kk sgelde ???

Weet jij het antwoord?

/2500

Laat mensen praten hoe ze willen, wie ben jij om daar over te oordelen zou ik dsn denken.

niks. denk gewoon dat hun geen sociaal leven hebben en er daarom mee schelden, gewoon er zelf niet mee schelden en als iemand het zegt waar je tegen kan zeggen dat hij of zij niet met kanker moet schelden er iets van zeggen

Draai je om en loop weg. Het is rottig om te horen als kanker dichtbij is geweest. Als je er wat van zegt zal er nauwelijks geluisterd worden. Eerder nog een paar keer flink herhaald. Bedenk maar, als je dan wegloopt, dat het voor hun rekening is en dat jij je er niet schuldig aan maakt. .

Het klinkt alsof je met ze wilt vechten en dat is even "slecht" als schelden met kanker. waarom slecht tussen aanhalingstekens? Omdat schelden met kanker niet per se slecht is. Het is ook niet netjes, daar heb je gelijk in, maar slecht zou ik het ook niet noemen. Ongepast of onbeleefd is meer het woord dat ik zou gebruiken.. Mijn moeder heeft ook kanker gehad (gelukkig leeft ze nog) maar dat wil niet zeggen dat ik niet scheld met kanker. Probeer wat meer openminded te zijn, het is tenslotte een woord, meer niet! 9 van de 10 mensen doen het omdat het zo hoort of omdat ze sarcastisch willen zijn tegenover het leven, niet om anderen te kwetsen!

Laat ze "er komt een vrouw bij de dokter" kijken of lezen

Tip! Leer eerst normaal typen. Daar kunnen ook niet veel mensen tegen. En voor jou probleem; je zult ermee moeten leven of negeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100