Wat is het nut van de "betaald" sticker op een krat bier?

In veel supermarkten wordt er een sticker op een krat bier geplakt nadat deze is betaald. Ik zou wel eens willen weten waarom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Worden vaak onderin een winkelwagenje gezet zodat de cassiere het niet ziet. De sticker geeft aan dat je niet gestolen hebt

Het antwoord is niet schokkend. Op deze manier kunnen ze zien dat je het kratje betaald hebt en niet gejat. Anders zou je stiekum het kratje onder op je wagentje kunnen laten staan en dan zeggen tegen medewerkers : heb ik betaald. Nu zeggen de medewerkers : o ja? Waar is je stickertje dan ?

Ik zie dat ze dit met name bij de Albert Heijn doen. Wat ik zie is dat er cassierès zijn, die de sticker op het kratje plakken ipv op de flesjes. Het gevolg is dat er kratten in omloop zijn met een "betaald" sticker erop. En andersom-> stel je hebt een krat waar reeds betaald op staat, mag je hem dan zonder nogmaals te betalen meenemen?

Simpel: omdat de krat bier betaald is. Ik weet niet wat jouw vraag eigenlijk is. Toegevoegd na 4 dagen: En je krijgt geen statiegeld als er geen sticker op zit.

Bronnen:
vriend

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100