Welke uitvinding zou jij willen doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dat zou ik niet weten dat moet nog uitgevonden worden

Die van het wiel.

Zou willen uitvinden hoe ik meer wereldvrede en geluk zou kunnen brengen.

Een motor die op water loopt natuurlijk. En die verkopen aan Shell, zodat ie in de kluis gaat...

Ik zou graag een vernuftig gevonden oplossing voor een probleem, meestal in de vorm van een product, willen doen.

Een medische uitvinding voor de mensheid, een medicijn tegen kanker of een pil tegen vetzucht.

Een ezel die geld geeft (staart omhoog en maar geld schieten....) als ik het wil en niet als een ander dat wil. Dat betekent dat ik een heel bijzonder octrooi zal moeten aanvragen. Maar dat moet ik nog uitzoeken....

Héél toevallig had ik het er net over... Ik heb een nieuwe tv gekocht en toen dacht ik opeens; waarom zijn die dingen altijd zwart of zilver/grijs? Ik zou wel iets willen verzinnen (als het tenminste echt nog niet bestaat of geprobeerd is) waardoor je ,net als met je gsm bijvoorbeeld, een ander frontje erop kan zetten in de kleur die jij leuk vindt. Niet bepaald de uitvinding van de eeuw, maar vond t wel geinig ;-)

Een apparaat wat geluiden kan absorberen of isoleren zodat die niet meer hoorbaar zijn.

Het medicijn tegen kanker.

Kledinghangers in de vorm van een t-shirt, zodat een shirt mooi glad opdroogt aan de waslijn, en niet gestreken hoeft te worden. Ze moeten natuurlijk redelijk "open" zijn, er moet wel lucht doorheen kunnen. Iets zoals kippengaas. En liefst op maat uit- en inschuifbaar. Het idee heb ik wel, maar de uitvoering moet ik aan anderen overlaten.. Anybody?? :) Of anders autoruiten die niet aanvriezen in de winter. Lijkt me ook ideaal..

-hoe alles is ontstaan -hoe je in de toekomst kan kijken

Iets waarmee je de zon heel plaatselijk kan laten schijnen, en iets waarmee je het heel plaatselijk kan laten regen. En anders heel graag iets tegen het fileprobleem, van al die files word je ook niet echt vrolijk.

Als ik wat zou willen uitvinden dan zou ik een direct-stem-apparaat willen uitvinden... Wat zou dat dan zijn, dat zou een instrument zijn dat kan spreken vanuit het goddelijke, dus dat god een stem zou geven... En die stem zou ons dan vanuit het goddelijke aanbevelingen doen ten aanzien van de mensheid en de aarde... Zo zou het DSA, ons kunnen gebieden om de globale opwarming te stoppen, bijvoorbeeld... Zo iets zou ik wel willen uitvinden...

Een vervoermiddel dat geen ongelukken kan veroorzaken..

Mijn uitvinding moet nog komen Maar als hij er is zeg ik het je En ben jij de eerste die het weet

Een tijdmachine. Laat de reacties maar komen...

Die ik wil doen: Ik zou het niet weten, anders had ik hem allang uitgevonden ;) Maar die ik gedaan zou willen hebben... ehm.. computer denk ik :D maar ik zou ook wel Pythagoras willen zijn geweest ofzo ;)

Een teleportatiemachine. Geen auto's meer nodig...

Iets waar veel geld mee te verdienen valt zoals medicijn tegen aids. $.$

met het wiel

De oneindige energie capsule..

Een nieuwe site: GOEIE TIP . NL !

De totale compatibiliteit tussen alle computers, printers, netwerken ,servers en een volledige automatische aansluitingsprocedure met alleen ingave van je wachtwoord en je email.

Dat zou ik je wel willen vertellen, maar dat gaat helaas niet omdat het octrooi nog niet is bevestigd.

Auto waarbij je in kan voeren waar je heen wilt en dan wordt je daarheen gereden. Alle auto's moeten dan gps hebben. Als alle auto's dit hebben zijn er minder tot geen botsingen meer. De auto's weten van andere auto's hoe hard die rijden waar die rijden enz. Een stuk veiliger dus!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100