Waar doe je het voor op G.V.?

Wat zoekt een deelnemer op G.V.?

Bevestiging van je kennis?
Leergierig naar meer kennis?
Laten zien wat je zelf weet?
Leuk vinden een ander af te zeiken?
Leuk vinden iemands taal te willen verbeteren?
De confrontatie aan willen gaan met anders denkenden?
Zoeken naar antwoorden?
Antwoorden willen geven?
Gewoon iemand willen helpen?
Of gewoon om de leuke contacten?

Waar doe je het voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In eerste instantie vind ik het leuk om kennis te delen. En te lezen welke ervaringen anderen hebben met bepaalde onderwerpen. Waar ik kan geef ik graag advies vanuit eigen ervaringen, en laat ik graag aan de ander over of hij/zij er iets mee kan en wil. Inmiddels heb ik een 'huiskamergevoel' gekregen als ik inlog. Het is op een vreemde manier vertrouwd, 'bekenden' komen voorbij en voor mij is het zowel een positieve inspanning als ontspanning.

Ik ben vooral leergierig. Vind het een leuke manier om zo wat bij te leren. En ik weet nog niet zo heel veel, dus zing het hier nog wel een tijdje uit..

all of the above...

Leergierig van meer kennis. Maar ik wil ook andere mensen helpen.

Het doet wat met me.. Wat? Daar moet ik nog achter komen...

Ik wil andere mensen helpen door middel van het geven van antwoorden, ben zelf leergierig naar kennis, en wil een zo hoog mogelijk puntentotaal halen.

Ik vind het leuker om vragen te beantwoorden dan te stellen. Ik vind het nog leuker om de discussiëren en te filosoferen over gegeven antwoorden. Het beantwoorden van vragen zie ik soms een beetje als een quiz. Ik probeer namelijk een zo goed mogelijk antwoord te geven. Meestal zijn de vragen echter geen wetenschappelijke vragen maar verzoeken tot het geven van je mening. Verder ben ik erg leergierig. Als iemand iets vraagt over (ik zeg maar wat:) de wijngaardslak, dan merk ik bij mezelf dat ik het heel leuk vind om op het internet informatie te zoeken over de wijngaardslak. Vaker lees ik nog meer dan nodig is voor het beantwoorden van de vraag. Ten slotte, zoals je ziet: Vind ik het ook leuk om dit soort persoonlijke vragen te beantwoorden! :-)

Bevestiging van kennis: Nee (hoef ik niet bevestigd te zien) Leergierig naar meer kennis: Ja (vooral korte feitjes) Laten zien wat ik weet: Nee (die tijd heb ik achter me) Ander afzeiken: Nee (daar zijn andere sites voor) Taal verbeteren: Nee (heb je mijn schrijffouten wel eens gezien?) Zoeken naar antwoorden: Ja (en dat werkt goed!) Antwoorden geven: Ja (leuk om mensen te helpen) Iemand helpen: Ja (ja, zie hier boven) Leuke contacten: Ja (ja, soms leuke reacties)

Ik vind deze site vooral de titel heeft, GEVEN EN NEMEN.

Meerdere redenen. Ik ben een trivia man dus vind ik het erg leuk om onzinnige feitjes te leren en te verkondigen. Omdat ik geloof in het concept. Het kennis niveau te vergroten. Mijn kennis te bevestigen inderdaad. Deels ook om de taal.

Voor mij is het een leuke manier om internet op een andere manier te gebruiken. Ook over de gevonden informatie kan ik eenvoudige vragen stellen. Er is altijd wel iemand die er wat meer over weet of nuttige tips kan geven. Soms staan er vragen die mij op ideeën brengen en nieuwsgierig maken. Die wisselwerking kan leuk zijn. Correcties kunnen zinvol zijn. Het maakt wel verschil hoe ze gegeven worden en wat er gecorrigeerd wordt.

ik hoop een leuke vrouw te ontmoeten

Van alles en nog wat... Het is leuk om vragen te lezen en te beantwoorden, en ik probeer zo leuk mogelijke vragen te bedenken.. en je leert er heel veel van, bijvoorbeeld hoe je je eigen mening verwoord..

Misschien wel al die punten... Behalve dezen: 'Leuk vinden een ander af te zeiken?' 'Leuk vinden iemands taal te willen verbeteren?'

Als tijdverdrijf, om mijn eigen verrotte leven te kunnen vergeten. ;-) Mensen helpen een antwoord op hun vragen te vinden. Beetje lol maken. Soms zelf antwoord krijgen op een vraag. Af en toe wat discussiëren, zolang het maar luchtig blijft. Zeker niet om te provoceren.

vooral voor de lol en hopende een toegevoegde waarde te hebben. jullie antwoorden natuurlijk maar vooral mijn goeie vragen. ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100