Is geldexpert een betrouwbare hypotheekverstrekker?

Weet jij het antwoord?

/2500

Klinkt louche. Ik zou gewoon een spaarhypotheek nemen bij een gewone bank. Geen rariteiten met je primaire levensbehoefte

alle hypotheekadviseurs hebben belangen. feitelijk is de kans groot dat ze je onder brengen bij de maatschappij waar zij de meeste provisie kunnen verkrijgen. Kortom zelf goed vergelijken tussen diverse aanbiedingen. Als vorm is het meest safe op dit moment "banksparen" Lening en spaarplan zijn los van elkaar gekoppeld. Rente bij spaarplan is gelijk aan rente lening. Kortom naar x jaar gegarandeerd bedrag gespaard gelijk aan de leensom.

Het slimst is veel te vergelijken, praat met meerdere hypotheekverstrekkers, liefst zoveel mogelijk met banken direct. Hou er wel rekening mee dat er ruim 80 verschillende hypotheekverstrekkers actief zijn op de Nederlandse markt, een of twee "onafhankelijke" hypotheekadviseurs spreken, is geen gek idee. Maar om je vraag te beantwoorden, als je twijfels hebt bij je tussenpersoon, doe het dan gewoon niet. We praten hier wel over een behoorlijke smak geld en een contractuele verplichting van vaak wel 30 jaar! Je kan het je niet veroorloven om daar fouten in te maken.

Geld expert is volgens mij geen hypotheekverstrekker, bij Geldxpert kun je volgens mij wel terecht voor advies over geldzaken.

Bronnen:
Www.Geldxpert.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100