Hoe kan je punten verdienen als je niet veel weet?

ik weet niet zo heel erg veel ofzo, en het gaat daarom ook heel langzaam om punten te verdienen!
Het is niet dat ik op gv zit voor de punten maar ik heb nu niveau 1 en als je niveau 2 hebt kan je stemmen en dat lijkt me wel leuk! ik moet nog 40 punten tot niveau 2...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het verdienen van punten en het veel weten heeft niet bijzonder veel met elkaar te maken. http://www.goeievraag.nl/help/punten hier kan je zien wanneer je punten krijgt, hoeveel je er krijgt, en waarvoor je krijgt. het kan heel hard gaan hoor. weet je niet veel kan je dit opzoeken op het net. bij elk antwoord kan je een link (of meer) plakken van de site waarvan jij je antwoord hebt gehaald. vaak komt het ook op ervaringen aan. alle uitleg krijg je via het help menu (helemaal bovenaan in de paarse balk) overigens hoeft het niet om de punten te draaien, maar om het helpen van het oplossen van iemand zijn probleem of vraagstuk door het geven van je atnwoord. veel succes en punten natuurlijk.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/help/punten

het gaat in het begin altijd een beetje langzaam ik denk dat dit ook wel de bedoeling is, als iedereen in 2 dagen die 100 punten heeft, gaat iedereen misschien gelijk ook overal minnen uitdelen enz. Nu heb je pas 100 punten na een tijdje en dan weet je ook wat beter hoe het werkt geduld, je komt er vanzelf, inloggen is al 1 punt dus als je dat elke dag doet...

Het is zeker leuk om iemand een + te geven, ook als je daarbij nog vermeldt waarom je het antwoord "plust". Behalve inloggen om een punt te krijgen, kun je ook vaak antwoorden vinden als je de vraag (een trefwoord bedoel ik) in google zet en als je antwoordt op een vraag krijg je ook een punt. Door google te gebruiken,wordt je zelf ook wijzer:-)

Er zijn vast en zeker dingen waar jij goed in bent of zelfs in uitblinkt. Misschien ben je wel heel goed in zoeken of mensen op het juiste spoor zetten zodat ze kunnen vinden wat ze zoeken zonder dat je zelf het naadje van de kous weet. Ga daar in de eerste plaats voor, dan komen die punten vanzelf wel. O ja, ook het stellen van goeie vragen levert punten op. :-)

Als aanvulling op de andere prima antwoorden: misschien denk je dat je niet zoveel weet, maar soms zijn er ook vragen waarvoor je niet per se iets hoeft te weten maar zelf kunt nadenken en een antwoord kunt formuleren. Of er komen vragen voorbij waarbij je denkt: hé! Daar heb ik gisteren iets over gelezen op een site, ik zoek het even op om te kijken of de vraagsteller misschien iets heeft aan wat ze daar schrijven. Die punten komen vanzelf ;-)

iedere dag in loggen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100