bij een spel denk ik aan een getal en dat komt meestal uit.dat kan toch geen toeval meer zijn? wie kan mij daar een antwoord op geven?

als ik rummikub aan het spelen ben en moet bv een blauwe 2 hebben.zeg of denk ik daar aan en dezelfde tijd trek ik die.en dat is bijna elke dag zo.of iets aanvoelen en dat is juist.

Toegevoegd na 2 minuten:
ook in het dagelijkse leven komen er veel dingen uit die ik gedachten heb.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het schijnt, dat jouw geest over de materie heerst. Probeer het ook eens met de staatsloterij!

een uitleg kan er in liggen dat je meer aandacht besteed aan een juiste gok dan aan een onjuiste. als je 8 denkt en er verschijnt acht ligt daar je focus ipv de 10 keer dat je verkeerd gokt. the number 23 is aan te raden film in dit geval. verder http://nl.wikipedia.org/wiki/Numerologie

'Een eenduidig antwoord op deze vraag is niet te geven.' Er zijn eindeloze discussies mogelijk over het fenomeen toeval. Als de telefoon gaat roept mijn man altijd: Dat is die-en-die. Wonderlijk hoe vaak dat klopt. Hij denkt vaker aan mensen die zouden kunnen bellen. Ikke niet. Dus ik heb dat niet. Dat maakt mijn man nog niet paranormaal of zoiets. En jou ook niet. Het heeft dus met attentie te maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100