Vroeger "zag"ik heel vaak afbeeldingen en mooie kleuren op mijn plafond in mijn slaapkamertje.

Tot het moment dat ik er achter kwam dat alleen ik ze zag..ik vraag me nu af, of dat fantasie is geweest of??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kan het zijn dat je je ogen een klein beetje dichtkneep en dat het licht verstrooid werd door je wimpers van de ogen? Dus probeer, vooral met een beetje tegenlicht, je ogen een beetje te knijpen en dan zie je kleuren en figuren in die kleuren... Dat is mijn ervaring, ik roep dat wel op om te spelen, nu nog wel soms... Alle kans dat het zo is...

Wat voor afbeeldingen. Vlekkige kleuren kan komen doordat je heel moe ben. Als andere ze niet zien zullen ze er niet echt zijn geweest alleen in jouw hoofd.

I think your crazy, i think your crazy. Ik denk dat je nu dat liedje ook hoort in je hoofd. Het is puur suggestie maar dat leert je wel dat je inderdaad fantasie met realiteit kan koppelen. Je leest gewoon tekst en toch hoor je muziek. Zo zal het voor jou en je plafond ook geweest zijn.

Zag je ongeveer dit?

Vroeger ( al een tijd geleden tijdens mijn jeugd ) was er een tita tovenaar verzamelalbum ( met stickers ). In die periode kreeg ik griep. Tijdens hoge koorts zag ik allemaal tita tovenaarplaatjes op het hele plafond !!!.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100