Speelgoed van het jaar of product van het jaar?

het is echt onvoorstelbaar op hoeveel speelgoed in de winkel product van het jaar staat. wie beslist dat. en als ik een enquête invul over was middel en ik zeg dat het spul wel goed werkt ben ik dan 1 van die mensen die heeft gezegt dat dit product van het jaar moet worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wanneer jij een enquète in vult dan draag je bij aan het eindoordeel, of dat iets product van he jaar word. Maar meestal word dit achter de schermen door de fabrikanten onderling bepaald tijdens besloten dagen op de e.o.a. beurs... Zo word tenminste wel de auto, bestelauto, bestelbus, truck, en bus van het jaar gekozen...

De Verkiezing Speelgoed van het Jaar wordt door de speelgoedbranche georganiseerd om consumenten te helpen met het maken van een keuze van het aangeboden speelgoed. Het bestuur van de Stichting Goed Speelgoed te Zoetermeer benoemt de voorzitter alsmede de leden van de jury. De jury wordt zo breed en evenwichtig mogelijk samengesteld. Naast branchegenoten uit verschillende verkooporganisaties en spellen- en speelgoeddeskundigen, hebben in de jury vertegenwoordigers uit de voorlichtings- en opvoedingswereld zitting. De juryleden dienen kennis te bezitten over en ervaring te hebben met speelgoed in relatie tot kinderen en volwassenen

Bronnen:
http://www.speelgoedvanhetjaar.nl

Het staat me bij dat de fabrikanten zich min of meer inkopen en daarom wordt dan hun zelf aangebrachte speelgoed dan ook speelgoed van het jaar. Het TV programma Kassa heeft weleens wat vreemds aangetoond met een helicopter die niet echt waar maakte wat het beloofde (zie bv onderstaande link).

Als je 10 dingen tegenkomt die zichzelf speelgoed van het jaar noemen hoeft dat nog niet te betekenen dat het om hetzelfde jaar gaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100