Welke vroegere actieve GVérs zijn nu verdwenen?

Ik lees net dat Che zich heeft terug getrokken, maar zijn er meer die we helemaal niet meer zien terwijlze wel flink actief waren ooit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het valt me op dat KBelg ontbreekt; die was eerder vrij actief en viel op met zijn antwoorden.

Ik zag gisteren dan Djools ook ineens onbekend is.

Ik denk het wel. Ik zat bij de beginnende groep van GV, maar deze komen nu nauwelijks meer online. De meeste dan. Ik kom af en toe nog eens terug.

Ik heb er al veel zien verdwijnen... Als je kijkt in je berichtenlijst van inkomende berichten dan kun je soms berichten zien die heel anders van format zijn... Dat zijn berichten die je had met mensen die vertrokken zijn... In mijn lijst ben ik er vier tegengekomen die met mij gesproken hebben en vertrokken zijn... De namen zijn niet meer te achterhalen... Maar ik ken er vier... Maar ik laat ze namen voor wat ze zijn...

"Die Manke" heb ik ook al een tijd niet gezien...

Mensen komen, mensen gaan ; dat is op elke internetcommunity zo. En omdat je soms denkt de mensen een beetje te kennen, sta je vaak even heel stom te kijken als ze 'niet eens afscheid hebben genomen'. Vooral als je ook geen enkele aanwijzing hebt gehad of gezien dat ze het mooi vonden geweest, zich op iets anders zijn gaan storten of om een jou onbekende reden zijn verbannen. Ze komen uit het niets en verdwijnen in het niets. Een gemiddeld forum (waar ik dit voor het gemak nu maar even onder schaar) heeft tussen de 30 en 50 actieve leden (een groot forum, er zijn er zat die het met 5 tot 10 moeten doen) en wie dat zijn, wisselt om de zoveel tijd. Ongemerkt bijna. Ik ken maar weinig fora waar je (buiten wellicht de beheerder om, die ook de neiging heeft steeds minder actief te worden) in de eerste maand exact dezelfde mensen terugziet na een jaar, of een half jaar, of vijf jaar. In de meeste gevallen is Internet dan ook gewoon een hobby,en hobbies veranderen wel eens, ook zonder aankondiging. Uiteindelijk ben je de mensen hier, die je helemaal niet kent en die jou niet kennen, ook helemaal niks verschuldigd. Maar soms voelt het heel raar....je wilt ergens toch een soort 'verklaring' hebben.

mensen verdwijnen gewoon uit beeld... zo gaat dat op fora en aanverwante artikelen... er zijn inderdaad wat namen en avatars die ik niet meer langs zie komen... en sommige verdwijnen zelfs achter een vage avatar en naam 'onbekend'... het feit dat ik niet weet waarom iemand van GV verdwijnt, betekent voor mij dat ik de reden dus niet hoef te weten, ander had die persoon dat wel aan mij te kennen gegeven... als ik gewoon geen zin of tijd meer heb voor GV of ik ga op vakantie of -in een minder florissant scenario- ontwaak ik vanmiddag niet meer uit de narcose, laat ik ook niet eerst een berichtje achter...

Ik zie inderdaad sommige oudgedienden niet meer. Ik vroeg me al af waarom ik in twee dagen 4 plaatsen ben gestegen in de ranking.

Zelf ben ik wel aanwezig maar weinig zichtbaar. Dit omdat ik dan weinig tijd heb om te antwoorden. Maar ik ben er nog wel gewoon steeds :)

Berry heb ik ook al een tijd niet meer gelezen.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/profiel/berry

Vond dit geen naam om mee verder te moeten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100