Wat is voor jou een echte dooddoener?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

zeggen dat het wel weer goed komt. vast goed bedoeld maar op een hysterisch moment van zinken in zelfmedelijden omdat je jezelf gewoon even zielig vind is het een dood doener. dat je het 1 keer zegt oke. maar constant en niets zinnigs zeggen op het verhaal dat ik je vertel. pfff

Als je niet erkend wordt in je zijn, in je persoon... of geloven dat iets waar is...

Als iemand me daadwerkelijk tot leven wil slaan. Toegevoegd op 10-06-2009 18:40:57 En anonieme min duim drukkers.

"Waarom? Daarom!" "Je moet er maar mee leren leven."

Mario de Pario! Want wat is een Pario?

Ten onrechte de schuld krijgen!

een grafgraver.

Als iemand in een interresant gesprek een joint opsteekt. Toegevoegd op 10-06-2009 18:54:49 interessant uiteraard; ik was maar met een oog aan het kijken.

Ik heb er twee, die aan elkaar verwant zijn. Ik ben de middelste van een gezin, heb een jonger zusje en een oudere broer, dodelijke combinatie. Had ik iets met mijn zusje: "Jij bent de oudste en moet dus de wijste zijn". Wilde ik iets dat mijn broer ook had gemogen: "Ja, maar dat was een jongen".

'Tel je zegeningen' als je in een dip zit.

de heer opereert in mysterieuze wegen....... en dat moet alles dan goed praten zeker

Op ieder potje past een dekseltje... Wordt altijd gezegd als 'troost' als mensen te lang vrijgezel zijn. Onzin, sommigen vinden nou eenmaal nooit een partner.

* Maak je niet zo druk! * Dat heb ik ook gehad. * Boeie... * Ja, duhhh * Moet mij weer overkomen

Iemand de gek aansteken.

Elk persoon die vulgaire taal uitkraamt. Mensen die de hypocrisie tot kunst verheven hebben. Mensen die hun generositeit totaal versmachten.

Ha, die Dora; "Het is niet anders". Zeg dan gewoon nix....

Iedere keer als je problemen hebt met de bereikbaarheid van een site en je probeert het precieze probleem uit te leggen, te horen krijgen dat ' het wel aan je netwerk zal liggen' . En als je dan met je provider belt ligt het ' vermoedelijk aan de site' . Zo schiet je nooit op natuurlijk. In de praktijk heeft het tot nu toe één keer inderdaad aan Ziggo gelegen, en iets meer dan tien (niet alles geteld) aan de betreffende site, en dan meestal iets met de hosting / server. Een heel enkele keer zit het er ' tussenin' - ingewikkeld verhaal met servernetwerken en DNS-servers - maar dat is vaak met een nieuwe host / domein en gaat heel snel, binnen een paar dagen, weer over. In zijn algemeenheid vind ik problemen direct doorschuiven naar een ander of jezelf zonder eerst even in de eigen boekjes te kijken een dooddoener, want als persoon met het probleem sta je er mooi tussenin. Alsof ik de provider ga bellen als mijn stekker eruit ligt.....:roll:

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100