Stel, je wilt prostituee worden. Hoe pak je dat aan?

Vooral als je niet in de buurt van Amsterdam woont...

Weet jij het antwoord?

/2500

Adverteer op een (sex)site zou ik denken.

Er staan in elke regionale krant wel advertenties met ‘meisje gezocht’ voor sexclubs. Reageren, das alles.. Of je kunt natuurlijk de lokale afwerkplaats opzoeken, en daar gaan staan. Of je loopt naar binnen bij een pandje in de hoerenbuurt en vraagt of je een kamertje mag huren..

Google om een bordeel in je buurt te vinden. Meld je daar met de mededeling dat je prostituee wilt worden.

Als ik jou was zou ik beginnen om rond te kijken op http://www.rodedraad.nl/. Dit is de site van belangenvereniging De Rode Draad. Deze belangenvereniging is speciaal voor prostituees en daar is erg veel informatie te halen over hoe je nou moet beginnen met dit beroep.

Gewoon naar het CWI gaan, mmdat prostitutie in Nederland legaal is, is het CWI verplicht om de vacature te registreren.

Ik zou eerst heel veel gaan oefenen. Als je het nog nog niet goed kan, kun je er nog geen geld voor vragen, maar oefening baart kunst.

Gewoon de straat op en je lichaam verhandelen.

heb je hier wat aan? http://www.spunk.nl/index.php?nav=51&intArticleId2=1168448181622

In de achterhoek doen ze "het" toch ook? Ze denken in Amsterdam wel dat ze sex hebben uitgevonden maar het is toch echt iets van het platteland hoor. Een boer ziet de hele dag sex, tussen dieren wel, maar toch. Daar groeien ze mee op, en tussen de hooibergen. Wie kan dat in de stad zeggen? Dus hang een scheuradvertentie op het prikbord van de plaatselijke Spar en zien wat er gebeurd. Grappige vraag trouwens.

Ik zou adverteren in het lokale dorpskrantje met iets van "dames, laat u discreet verwennen, hotelkamer wordt geregeld, bel snel 06-......." of zoiets En dan maar eindeloos wachten op een belletje.....misschien had ik niet mijn foto moeten bijplaatsen....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100