Zouden jou ouders jou ouders niet kunnen zijn?

is er een reden om te twijfelen of jouw ouders jouw ouders zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik heb 32 jaar naar mijn vader zitten te zoeken . zie mijn site; http://members.home.nl/bath-full

Zou kunnen; misschien omdat ik me moeilijk kan voorstellen dat ze sex met elkaar hebben gehad.

Nee, ik begin uiterlijk steeds meer op m'n moeder te lijken, terwijl ik altijd op m'n vader heb geleken. Geen twijfel mogelijk dus.

Het zou in theorie kunnen, maar er is geen enkele reden om eraan te twijfelen. Anders hadden ze me het trouwens al lang verteld, zo zijn ze wel. Voor mij zijn het hoe dan ook mijn ouders.

Als mijn verleden niet mijn verleden zou kunnen zijn, dan kan dat... Nee er is geen reden om eraan te twijfelen...

Onmogelijk, er zijn teveel gelijkenissen qua uiterlijk en specifieke karaktertrekken. Daarnaast zijn het ook nog eens heel eerlijke mensen, die mij allang hadden verteld als het anders was.

Wetenschappers denken dat een op de vijf tussen een op de tien kinderen een buitenechtelijk kind is (over alle rangen en standen gelijk verdeeld). De kans dat je een andere vader hebt is dus best reëel. Heb dat over de mijne vroeger ook gedacht, maar nu ontdek ik steeds vervelende eigenschappen die ik met hem deel. Kans inmiddels nihil.

Hmzzz..... In tegenstelling tot mijn vader ga ik echt over lijken, waarbij het me werkelijk niets kan schelen hoe dat lijk heet... Maar ik ben bang dat hoe graag ik het soms ook anders wilde me erbij neer moet leggen dat mijn ouders mijn ouders zijn...

Nee, geen twijfel mogelijk, met het karakter van de één en uiterlijk van de ander niet. NB; heb ook uiterlijke overeenkomsten met de ander....

Daar is ook bij mij geen twijfel over mogelijk. Mijn moeder maakt wel eens grapjes dat ze het niet weet, omdat ik met een keizersnee geboren werd en ze me pas zag toen ik tussen alle andere babies in de couveuse lag, en ze dus naambordjes hebben kunnen verwisselen. Maar ondertussen hoefde ze toen niet op het naambordje te kijken, omdat ze meteen m'n vader in mij herkende. Knap bij een heeeeel klein babietje. En toen ze 25 jaar getrouwd waren dacht haar oom even dat ik haar was LOL

Ja dit kan, net zo goed als men God niet als God wil beschouwen.

Nee gezien het feit dat mijn neus een kopie van die van mijn vader is en mijn karakter een kopie van die van mijn moeder.... Nee, het lijkt me dat ze zijn wie ze zeggen dat ze zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100