Hoe versier je een meisje?

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer in contact te komen. Vraag eens of ze een keer met je uit wil. Dat is alvast een begin. Wees lief voor haar. Luister naar wat ze zegt (Héél belangrijk!) Behandel haar met respect. Wees hoffelijk.

Laat de jongen maar denken dat hij een meisje versiert, maar meestal is de waarheid anders... Het is meestal het meisje dat zich laat versieren... Het meisje zorgt ervoor dat je jongen dat gaat doen... Ze zet zichzelf in de picture... En wat de jongen kan doen in zo´n geval is niets anders dan totale aandacht... Totale aandacht, does the trick... Zo is het altijd geweest en zal het ook altijd zijn...

Wees attent, geef hier en daar een complimentje, zonder dat het slijmerig wordt, en toon interresse in haar hobby's en bezigheden. En stel je af en toe kwetsbaar op. Meisjes houden er niet van als je heel stoer en patserig gaat doen.

Echt jezelf zijn, oprechte interesse in het meisje en als het wederzijds is, dan het gaat vanzelf.

Naar haar luisteren en interesse tonen. niet te veel complimentjes geven, want dan ga je overdrijven. laat haar merken dat je om haar geeft. en zorg goed voor haar. ik weet zeker dat het dan allemaal goed gaat!!! (heb ervaring, dus geloof me;))

En als bovenstaande dingen niet helpen kun je altijd nog kettinkjes en slingers gebruiken...

Met slingers ?

Je versiert geen meisjes. Je hebt charme, aantrekkingskracht en natuurlijke intelligentie om iemand te verleiden. Dat is wel een nuance met het woord versieren alsof het om een weddenschap ging.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100