Vinden jullie het kunnen dat er ook niet-sirieuse antwoorden worden gegeven?

Ik vind namelijk van wel, ik doe het zelf ook, maar dat word niet altijd gewaardeerd, terwijl ik vind dat het wel moet kunnen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet serieus in de zin van af en toe een grap wanneer je denkt en aanvoelt dat het kan, ja. Niet serieuze antwoorden in de vorm van gebrek aan respect, nee.

Ik doe bijna niet anders....

Ja, ik vindt het kunnen. Maar je bent nu aan het vloeken in de kerk, en er zijn heel wat GV bezoekers die daar aanstoot van nemen.

Zolang de niet serieuze vragen bij dragen tot het vermeerderen van kennis dan kun je ze wat mij betreft best stellen... Maar een analytisch gedefiniëerde interpretatie bij de uitleg helpt heel veel...

dat vraagt relativeringsvermogen en/of humor van de moderators.............tel uit je kansen.

Het moet soms kunnen; maar ik heb er geen zin in dat dit een forumpje is waar iedereen constant grappig probeert te doen.

Deze vraag is al eens gesteld. Dat geld voor de meeste van dit soort vragen. Het leuke is dat ze ook verschijnen onderaan je vraag. Toegevoegd op 29-05-2009 21:00:17 (bij de opties "andere vragen" )

De ene waardeert het wel (+1) de ander niet (-1) No problem toch.

Ja.

Sommige vragen lokken een niet-serieus antwoord uit. Soms zijn er vragen dat je denkt, is het wel een serieuse vraag, dan wil ik ook nog wel eens een minder serieus antwoord geven. Dat pakt niet altijd goed uit en dan komen de gewraakte neg. duimpjes, nou ja da's dan pech, maar niet kwaad bedoeld. Ik vind wel dat het soms moet kunnen.

natuurlijk horen die er ook tussen ,er mag toch ook wel eens gelachen worden.

Ja, soms is het wel leuk om iets grappigs te zeggen, iets wat niet serieus is. maar je moet wel bedenken hoe het over kan komen op de ander...

Ja hoor ik doe dat vaak genoeg, maar wel als het wat toevoegt, anders niet...

Ja moet kunnen, helaas waarderen de meeste GVers het niet

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100