hoe worden de meeste huizen met kerst versiert?

ik doe op school een onderzoek over kerst en ik zou het best wel willen weten. Want het enige wat ik weet is eigenlijk een kerstboom...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wij versieren de huiskamer met: kerstboom, kaartenhouder met kerstkaarten, kerststalletje, veel kaarsen, de kast volzetten met winterhuisjes, DVD met haardvuur in de speler, glazen tafel versieren met raamstickers, kerstlopertjes, kleine kerststerretjes, pluche rendierkop met kerstmuts, lamp versieren met kleine kerstballetjes etc. Klinkt als heel erg over de top, maar dat valt best mee ;-)

Bij ons wordt het versierd met een kerstboom, paar kleine kerstboompjes, lichtslang met dat groen eromheen, kerstmannetje op een schaal met leuke decoraties, buiten een paar leuke tuinstekers. Gezellig!

Een kerstboom, kerstbloemstukjes, veel kaarsen, kerstkaarten aan een touwtje, kerststalletje. Dit is het belangrijkste en verder doet ieder het op zijn/haar eigen manier.

De dennentak speelt bij kerstversiering nog steeds een dominante rol...

Als je in de dorpen gaat kijken, zul je zien dat er daar erg veel aandacht wordt besteed aan de buitenkant van de huizen. Je weet niet wat je ziet, het lijkt soms wel een wedstrijd! Vooral de hele omtrek van het huis van een lichtslang voorzien schijnt populair te zijn. Maar ook de bomen en struiken worden verlicht. Ik zou dus zeggen dat lichtjes het meest gebruikt worden, ws vanwege de donkere dagen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100