Waar kan ik phat pants (Melbourne shuffle pants) kopen? - (dat is een dans)

Ik shuffle nu al bijna 2 jaar en mensen vinden me al heel goed worden, maar nu wil ik een phat pant - dat is een broek met lange wijde pijpen zodat het er nog beter uitziet zoals http://cherrythian.com/wordpress/images/1_165191359l.jpg als voorbeeld; zijn die echt nergens te koop? bij een meetup was er wel iemand met zo'n broek maar hij had hem overgekocht van een vriend.. of is er misschien een idee hoe ik een broek kan maken zoals dat of anders; Elke idee is welkom xD - maar dat wil niet zeggen dat ik 200$ voor ga betalen; misschien wanneer ik 15 ben en een baan heb. lol

thanks for replay (:

Link video: (om het idee te krijgen wat ik nou bedoel)


Zie 1:03 tm 2:30
----------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=ASBtHZi2AdE
----------------------------------------------------------------

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je al eens op deze site gekeken? http://unrestricted.be/forum/index.php?topic=56.0 Veel geluk en Geniet met volle teugen van het Shuffle dansen.

ebay.

je kunt ze zelf maken, vele malen goedkoper dan kopen uit australie of maleisie maar dan ben je wel afhankelijk van je eigen 'skills' met naald en draad.. nodig: manier A 1. broek (nee goh) 2. reflectoren ( kan je kopen bij http://www.deecom.de/Reflectorstripes----9623.html ) 3. naald en draad 4. kunde in het vak 5. hoop dat het iets wordt nodig: manier B 1. broek (ja ik meen het) 2. fluoriseerende verf 3. witte gewone verf 4. kunde in het vak OF een zeefdruk of je kunt: 1. een baan hebben of zoeken 2. geld hebben of sparen 3. bestellen uit australie of maleisie sites: http://www.kustomclothing.com.my/ http://spydahunny.com.au/ http://www.alternategear.com.au/ Succes.. Toegevoegd na 1 minuut: hmm.. deecom.de kan je ook nog wat vanaf halen maar das meer rave dan echt phat..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100