Hoe blijf je als het moet de hele avond op?

tja, hoe blijf je makkelijk de hele avond op!
bijvoorbeeld als je een leuke serie wilt zien maar die laat begint of gewoon voor de lol, hoe doe je dit simpel, en ja ik weet dat het ongezond is en dt je die 8 uur moet inhalen, tips ! of ervaringen zijn welkom!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

pak wat chipjes , van het zout blijf je wakker ,eet rustig aan . en probeer stil te eten , anders (deed ik ook) doe je eenbeetje chips in een bakje en neem je het mee naar je kamer ,of ga even naar buiten als het wat frisjes is en probeer niet aan naar bed gaan of slapen te denken en ga niet onder de dekens liggen of zitten/liggen in of op een zachte plek (bijvoorbeeld een zachte bank of hangmat) maar ga zitten op een houten stoel of tafel of in het ergste geval :p, op de grond en hou jezelf bezig met dingen die je leuk vind zoals tv kijken. nah hier kom je wel een eind mee :P

De hele nacht de liefde bedrijven :P

Flink koffie drinken, of energy, daar zit veel cafeïne in. Daar blijf jij volgens mij wel wakker van ;)

Zorg dat het niet te warm is en veel koffie drinken.

Ga naar buiten. Het kan heel verfrissend voelen om wat frisse lucht van een koele nacht om je heen te hebben. Je zal ontdekken dat het heel wat makkelijker is om wakker te blijven als je buiten bent.

Zorg dat je goed bent uitgerust, dus niet 3 nachten ervoor te weinig slapen. Vervolgens zorg je dat je regelmatig iets blijft doen, en regelmatig iets eet of drink, zodat je lichaam niet in 'ruststand' komt. Zorg er ook voor dat er veel licht is. Als dat niet genoeg is: Koffie/Red Bull/Druivensuiker e.d. helpen ook erg goed

Als je echt moe wordt zou je een powernap kunnen nemen, dus 15-30 min slapen. Daarna kan je er weer tegen voor een hele tijd.

Denk enkele dagen van tevoren dat je die nacht niet slaapt en blijf die gedachten houden . Als je er positief tegen over blijft staan dan kun het volhouden .

Geleidelijk veel alcohol nuttigen.

op die dag een middagdutje doen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100