Kan je als stichting een creditcard aanvragen? Zo ja, hoe kan je dit het beste en 't snelst regelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, het kan. De stichting moet natuurlijk wel over aantoonbare financiele middelen beschikken. Verder kijk je gewoon op de zakelijke site van een bank, en daar kan je alles vinden. Bv INGzqkelijk

Ja, dat kan. een 3v visa card is voor iedereen (dus ook een stichting) toegangkelijk (kan je aanschaffen bij de Primera winkel). Geen rekeningen achteraf, maar die kaart betaal je vooraf Zeg maar als pre-paid. Zo kan je op sites bestellingen doen waar een visacard voor nodig is. Op die manier heb ik wel de gemakken van een visacard, maar geen achteraf rekeningen. -------------------- Een bedrijf kan ook een visakaart hebben. zie bron. Een stichting is echter onduidelijk, daarvoor zal u toch contact op moeten nemen met de bank of Visa zelf. succes Toegevoegd na 33 seconden: ik weet niet of een stichting als bedrijf gezien wordt, denk het wel, maar vraag dat even na.

Bronnen:
https://www.3vcash.nl/index.html
https://www.worldcardbusiness.nl/content/W...

Elke onderneming welke bedrijfsvorm dan ook kan bij zijn bankrelatie een creditkaart aanvragen en verkrijgen. Het limiet op de kaart zal afhangen van de liquiditeitspositie de de organisatie heeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100