Wat is een goede verzekering voor mijn huiskat?

Hij is supergezond maar we kunnen niet in de toekomst kijken. Heeft iemand ervaring met een verzekering en waar moet ik speciaal op letten? Ik heb reeds het een en ander opgezocht op internet maar zie door de bomen het bos niet meer. Ik heb dus meer aan persoonlijke verhalen;-)

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan eens op onderstaande site kijken: http://www.dierverzekeringvergelijking.nl/pagina3.html Zelf zou ik in elk geval willen dat ze aangesloten zijn bij een klachteninstituut en dat de beoordeling door de klanten positief is. Vroeger stond Proteq goed aangeschreven, maar toen had je nog niet zoveel keuze. Maar bedenk wel, verzekeren kost naar verwachting meer geld dan de schade die je kan claimen. De verzekeraar moet tenslotte ook eten ;-)

Ikzelf heb toen eens overwogen om voor mijn honden een verzekering af te sluiten, daar deze erg actief waren, en regelmatig een snijwond opliepen. Na goed de dingen te hebben bestudeerd, premie en dekking, of contant af te rekenen bij de dierenarts, kwam ik tot de slotsom, dat niet alle dingen vergoed worden, en de meest voorkomende zaken veelal gedeeltelijk worden vergoed. Persoonlijk kwam ik op mijn eigen bereking uit, dat ik het goedkoper vind, om dan contant te betalen bij de dierenarts. Dus je zou echt heel goed moeten nakijken, wat de premie is, wat allemaal vergoed word, wat je eigen bijdrage eraan is, en wat de kosten zouden zijn van de dierenarts. En dan zelf moeten afwegen, wat de voor en nadelen ervan zijn, en wat uiteindelijk goedkoper zou blijken. Tenzij je niet op je beurs zou hoeven te letten uiteraard, en niks het beste is voor je huisdier.

ik heb een basisverzekering bij proteq, je kan er per jaar opzeggen,en de dierenarts stuurt de rekening er zelf heen. geen gedoe met declaraties, en gewoon helder wat er is verzekert en wat niet. kijk maar eens op www.proteq.nl .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100