wat voor houding moet je doen als je ongesteld,om het te laten rusten?

Toegevoegd na 1 minuut:
na ongesteld moet bent staan''

Weet jij het antwoord?

/2500

Een beetje krom staan, kan wel eens helpen. Het is voor iedereen verschillend, wat ze prettig vind. Als je echt veel last hebt, is zitten of liggen het meest fijn. Iets warms tegen je buik, tv kijken en lekker mokken:)

Als je ongesteld bent, is het niet per se nodig om je lichaam extra rust te gunnen. Alleen als je er veel last/pijn van ondervindt, kan b.v. een warme kruik wel helpen. Ook 2 paracetamolletjes kunnen wonderen doen in zo'n geval.

Welke houding? Die jij het prettigst vindt. Als je pijn hebt en heel moe bent, kun je het beste even een paar pijnstillers nemen en even gaan liggen. Heb je niet de gelegenheid om te gaan liggen, neem dan sowieso een paar pijnstillers om de ergste pijn weg te halen. Aleve Feminax werkt heel goed tegen menstruatiepijn. Kun je kopen bij de drogist.

in bed op je zij gaan liggen. Een soort halve foetushouding. Wat eigenlijk gewoon de pijn meer verzacht is als je zorgt dat je over heel je lichaam warm bent. In bed met een kruik en een kop thee. dan slaap je de buikpijn gewoon weg :) xx

jaa je moet een beetje krom staan of je kan eerst douchen en dan gaan liggen helpt bij mij altijd

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100