Zit er aan de binnenkant van een condoom een zaaddodende stof?

Ik wil sperma doneren aan een vrouw die dan via zelfinseminatie zichzelf bevrucht. Omdat het me wel erg onhandig lijkt om het in een potje te doen, leek het me ideaal om een condoom te gebruik voor de masturbatie. Tenzij er binnenin een zaaddodende stof aanwezig zou zijn dus.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat hangt van de condoom af. Je hebt inderdaad condooms met zaaddodende middelen, maar niet elke condoom heeft dit. even kijken op de verpakking dus.

er zijn verschillende condooms verkrijgbaar , met glijmiddel of met zaaddodende middelen de apotheker kan je er haarfijn meer uitleg over verschaffen. maar als die vrouw zich zelf wil insemineren, lijkt me niet handig met het condoom, of wil ze die er in stoppen, je kan beter in een potje spuiten, en kan zei het met een lege spuit verkrijgbaar bij de apotheek bij zichzelf inbrengen.

ik zou het gewoon in n potje deponeren dat word ook zo gedaan in het ziekehuis bij zaadonderzoek e.d.

meestal overleeft sperma niet lang als het buiten lichaam is.. vandaar dat dit vaak in ziekenhuizen word gedaan zodat sperma lang bewaard kan worden door het in te vriezen hier lees je meer over.. er zijn wel condooms met deze stof.. vraag apotheek ernaar

Bronnen:
http://www.allesoverseks.be/cms/vragen/spe...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100