Strip poging en wat kan ik zelf nog doen?

over een goed uur gaat de verloskundige mij voor de 2e keer strippen, dinsdag gebeurde er niet zo veel. wat kan ik deze keer doen zodat het misschien wel helpt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb dit stukje tekst gevonden: "Op internet kunt u vinden dat tepelstimulatie, sex en frambozenbladthee zouden kunnen werken. Vriendinnen raden wonderolie, ananas en tonic aan. Maar werken die tips? Een Nederlandse verloskundige deed er onderzoek naar. Zij kwam tot de conclusie dat alleen het strippen van de vliezen een zetje aan de bevalling kan geven. " Van de ananas heb ik wel vaer dan eens gehoord dat dat toch echt schijnt te helpen.. maar nu twijfel ik. Ik denk dat je gewoon 'geluk' en geduld moet hebben. Bij de een zal het strippen sneller werken dan bij de ander. Toegevoegd na 41 seconden: vaer= vaker

Bronnen:
http://www.uvcutrecht.nl/bevalling_stimuleren.php

Geloof het of niet: ananas eten! Succes meis...

Vertrouw... Geef je over en laat los... Meer advies kan ik je niet geven... En heet je nieuwgeborene welkom op deze fantastische wereld..

Kan je helaas geen echt advies geven,maar ik zou zeggen :Afwachten en dagen tellen! In jouw geval letterlijk. Heel veel sterkte!

Mijn dochter heeft bij beide zwangerschappen het hart van een verse annanas gegeten. Hier zit kinine in en kan de weeen opwekken. Ook is er een tonic drankje waar dit in zit. sex helpt ook, klinkt raar maar sperma maakt de baarmoedermond weker en een orgasme kan ook weeen op gang brengen. Beide keren ging mijn dochter een dag later bevallen. Succes met je aankomende bevalling Toegevoegd na 2 minuten: Wonderolie wordt ook wel eens gezegd maar dat raden verloskundige af. Geen enkele vrouw die aan het bevallen is wil ook nog eens het hele bed onder de derrie hebben.

Ik dronk kaneelthee, een paar uur later kwam het op gang.(geadviseerd door een kennis die het ook deed) Misschien toeval? Misschien kwam het wel daardoor! Succes alvast!

Als je er nog zin in hebt schijnt sex idd. een goede manier te zijn om de weeen op te wekken. Ik wens je alvast een goede bevalling en een prachtig kindje.

En wat heb je uiteindelijk gedaan? Beetje rondgelopen? Wens je een fijne knusse bevalling!!

Helemaal NIETS, gewoon de natuur zijn gangetje laten gaan....mocht de verloskudige het nodig vinden zal ze de bevalling echt wel laten inleiden door de gyneacoloog! Ik spreek uit ervaring;-)! Ik wens je heel veel succes en hoop natuurlijk dat inmiddels al bevallen bent!!!

flinke wandeling maken en bewegen, dat was een tip die ik ook kreeg toen ik zwanger en over tijd was. ik wens je alvast succes met de bevalling en lekker genieten van je kindje straks

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100