waarom word ik niet ongesteld?

Na al een week gestopt te zijn met de pil ben ik nog steeds niet ongesteld, ik heb wel vlies achtig spul uitgescheiden naja, zonder bloed. Heb 1x veilig gedaan. Hij is niet klaargekomen? Kan ik nu zwanger zijn? Moet ik na deze week weer beginnen met de pil? En wat moet ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet niet hoe lang je in totaal al aan de pil bent, maar na deze stopweek moet je gewoon weer beginnen, anders werkt hij niet meer. Als dit 1 keertje gebeurt is het niet zo erg, als dit vaker gebeurd is de pil mogelijk te zwaar voor je. Ga dan naar de huisarts. Toegevoegd na 59 seconden: Als je elke dag rond dezelfde tijd de pil in hebt genomen, geen pil vergeten en je hebt geen last gehad van braken of diarree, dan is de kans dat je zwanger bent bijna nihil. Ook gezien het feit dat je seks had met condoom. Toegevoegd na 1 minuut: Als je pas net aan de pil bent, kan het de eerste paar maanden voorkomen dat je niet (goed) ongesteld word. Je lichaam moet dan nog wennen aan de hormonen.

Als je het niet vertrouwt, kan je een zwangerschapstest doen. Waarschijnlijk ben je dus toch wel ongesteld geweest, maar zonder bloedverlies. Je geeft tenminste zelf aan dat je toch wel enige afscheiding hebt gehad. Toegevoegd na 42 seconden: Ow ja, gewoon weer beginnen met de volgend strip!

Ik heb dit zoooooo vaak gehad.. Bij mij kwam dat door stress.. Ik deed het gewoon veilig, werd niet ongesteld.. Schijnbaar maakte ik me te druk over wel/niet zwanger zijn.. Ik heb ongelooflijk veel testen gekocht, en steeds als ik de test had gedaan, waar dus 'negatief' uit kwam, werd ik de volgende dag ongesteld.. Wil niet zeggen dat dit ook voor jou zo is, maar 1e keer.. Kan me zo voorstellen dat dat wat spanningen met zich meebrengt! Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100