We willen graag zwanger worden. Vandaag mijn vruchtbare dag, maar gisteren al sex gehad. Vandaag weer of toch maar morgen? (ivm 1x in de 2 dagen)

Toegevoegd na 25 minuten:
Liever niet allemaal antwoorden die gaan over romantisch zijn, niet plannen etc! Als het na maanden proberen nog steeds niet lukt dan kan ik helaas niet meer zo makkelijk denken! Met 1x in de 2 dagen bedoel ik dat je van iedereen hoort dat dat het beste is voor de kwaliteit van de zaadcellen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewoon doen waar je zin in hebt!, heel vroeger had je ook geen regels Toegevoegd na 8 minuten: Dit vond ik nog Vrij elke twee à drie dagen Voor het perfecte zaad moet je seks enigszins 'gestructureerd' zijn. Vrij je elke dag, dan heeft de man onvoldoende tijd om zijn zaad te verversen. Vrij je veel minder, dan is het zaad ‘oud’. Elke twee à drie dagen seks en de sperma van de man blijft in perfecte conditie. Toegevoegd na 11 minuten: Ik zou zeggen Veel plezier vanavond en......... wie weet (-;

Zou het voor de zekerheid zowel vandaag als morgen en overmorgen doen. Vergroot je kans lijkt mij.

Iederschot kan raak zijn en waarom regels maak een liefdes baby Toegevoegd na 44 minuten: even in wiki gekeken en vond deze tekst "Per dag kan een gezonde man 70 miljoen spermacellen produceren"Dus wat dat betreft moet het toch wel kunnen omdat er maar 20 miljoen zaadcellen minimaal nodig zijn. dus gewoon doen.

Gewoon, doen. Maar mijn mening is hoe meer je er op deze manier mee bezig bent, hoe langer het gaat duren. En zeker als je man ook nog eens zwanger wil worden.

gewoon doen !

doen - succes! Toegevoegd na 32 seconden: vandag én morgen Toegevoegd na 1 minuut: vandaag (laptop hapert) Toegevoegd na 25 minuten: ik begrijp het probleem, maar je zit nu in de vruchtbare periode dus een paar dagen achter elkaar zal de kwaliteit niet direct beïnvloeden - het wordt anders als dat een week achter elkaar wordt - nogmaals ik wens je veel succes

Waarom heb je geen sex gewoon op het moment dat je er zin in hebt? Het wordt op deze manier een verplicht nummertje, terwijl er toch sprake moet zijn van het ultieme genieten. Dan lijkt het me ook leuker als je daarna zwanger blijkt te zijn.

Vooral doorgaan. Vreemde regel van 1 x in de 2 dagen is onzin.

http://knack.rnews.be/nl/actualiteit/nieuws/wetenschap/voedingssupplement-tegen-onvruchtbaarheid/article-1194861545476.htm

Make love, baby!

Sperma leefrt nog even door in je lichaam, de dag voor je vruchtbaarste dag sex is prima. Je kan dan een dag daarna nog bevrucht worden door het sperma wat nog in je lijf zit, je mág vandaag ook wel, de kwaliteit van het sperma is niet meteen zo slecht na een dag.. En zelfs al zou de kwalitiet vandaag wat minder zijn, dan geniet je vandaag nog van de onverplichte sex en heb je altijd nog de kans om zwanger door de sex van gister te worden. Succes! Toegevoegd na 5 minuten: Een zaadcel kan ongeveer 72 uur in leven blijven, dus op je meest vruchtbare dag leven de zaadcellen als het goed is nog.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100