Zwangerschapstest gedaan en dit is de uitslag ... ben je dan zwanger ja of nee?

Een paar dagen geleden had ik hier gevraagd of ik zwanger kon zijn.. intussen hebben wij een test gedaan en dit is het resultaat ben je dan zwanger ja of nee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Proficiat :) Bij het minste streepje in het tweede vakje, ben je zwanger. Het reageert op een bepaald hormoon dat je in je lichaam hebt, als je zwanger bent. Dat hormoon heb je absoluut niet als je niet zwanger bent. Dus bij het minste streepje kun je vrij zeker zijn dat je zwanger bent. Omgekeerd is niet waar. Als er geen streepje staat, wil dit niet zeggen dat je niet zwanger bent. Het wil gewoon zeggen dat je (nog) niet genoeg van het hormoon in je bloed hebt. Een week of twee wachten is dan aan te raden. Jij mag naar de gynaecoloog :D

Ja dat ben je!!!

Als je twee streepjes ziet ben je zwanger, ook als het tweede streepje wat fletser is. Het betekent dat er HCG, zwangerschapshormoon in je urine zit. Ook al is dat weinig, het is een teken dat je zwanger bent.

Ja je bent zwanger! aan de test te zien wordt het een meisje.

Ik denk het wel: in het langwerpige vakje zie je een heel duidelijk en een minder duidelijk streepje, maar ze zijn er wel allebei. Deze test is alleen accuraat als je de test net hebt afgenomen. Als het die van een paar dagen geleden is, is het niet meer betrouwbaar. Ik denk: gefeliciteerd!

Zoals ze bij ons in regio zeggen: Ie zit met jong!

Ja! Duidelijk hoor, dat is een positieve test. Als het streepje opkomt binnen de afleestijd, de juiste kleur is (dus roze, hoe vaag ook, als de controlestreep ook roze is) en óók nog zo duidelijk is dat het te zien is op een foto, dan ben je hartstikke zwanger.

Koop anders voor de zekerheid nog een test die op een andere manier aanduidt of je al dan niet zwanger bent.

en the winner is ?' gefeliciteerd je gaat door voor de wassmasjien de droog trommelll en de geheel vergzorgde vakantie jjjaaa dat kan niet missen gefeliciteerd

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100