Hoe weet je of je van iemand houdt op vriendschappelijk of collegiaal gebied?

Toegevoegd na 9 minuten:
De nadruk ligt op houden van. Hoe weet je nu of je echt van iemand houdt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je van iemand houdt op collegiaal gebied, dan vind je het gewoon een hele leuke (of je leukste) collega. Iemand die je vertrouwt, en naar wie je waarschijnlijk als eerste toe zult stappen als er iets op je werk aan de hand is. Als je van een collega houdt op een meer vriendschappelijke manier dan wil je meer met deze persoon delen dan alleen de dingen die er op je werk gebeuren. Je baalt als deze collega een dag afwezig is, en je gaat al naar je werk met een blij gevoel omdat je iets (persoonlijks) met hem of haar wilt of kunt delen.

Ik heb een paar collegas waarmee ik ook prive omga en dat is dus meer dan alleen collegiaal. Een ander deel van mijn collegas ga ik wel mee om tijdens werk en is collegiale vriendschap. En er zijn collegas waar in niet mee om ga

dat merk je aan je omgang met elkaar na werktijd ga je leuke dingen doen in de weekende samen is het vriendschappelijk zie je elkaar alleen op de werkvloer is het collegiaal

Ik denk dat als je er buiten je werk mee om gaat, je op vriendschappelijk gebied om iemand gaat geven. Dus er moet een scheiding gemaakt worden tussen zakelijk en prive.

moeilijke vraag,..collegiaal houden van?..lijkt mij gelijk aan vriendschappelijk houden van,tenminste je vraag was wanneer hou je echt van elkaar,...blij zijn om die ander te zien,de behoefte voelen om geheimen met elkaar te delen en die ook geheim te houden omdat je die ander waardevol vind,..graag er voor elkaar zijn als het nodig is. houden van in een liefdesrelatie is ook zo maar dan is er ook nog de belangrijke behoefte om samen te smelten ,..om in elkaar op te gaan,zich aan elkaar te geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100