Ik ken iemand die al 13 jaar een relatie heeft nu is hij verlief geworden wat nu hoe en wat kan dat over gaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Alles kan, want zo is het leven.

ja die dingen gebeuren, nu niks, en tja of dat over kan gaan dat zal de tijd moeten leren..

Nu niks. Verliefdheid laat zich niet dwingen en je kan er niet voor zorgen dat het over gaat. Behalve als je alleen op negatieve kanten van mensen gaat letten...

Het kan idd gebeuren, maar het kan ook weer overgaan hoor. Als het verliefdheid is zal ie graag bij die ander willen zijn, maar als zijn gevoelens niet beantwoord worden door die ander dan zal het gevoel weer verdwijnen. Wel zou ik me zorgen maken, want je wordt niet voor niks verliefd op een ander, je mist blijkbaar iets in je huidige relatie.

Het is volstrekt normaal dat je verliefd kan worden op een ander, ook al of juist al heb je 13 jaar een relatie. Wat vooral belangrijk is wat diegene daarmee doet, of hij/zij eraan toegeeft of niet. Ga je ermee door dan heeft dat hele belangrijke consequenties voor je huidige relatie. Daar kan je beter eerst goed over nadenken voor je een volgende stap zet. Toegevoegd na 4 minuten: Zie bijvoorbeeld ook Psychologie Magazine waar dit onderwerp vaker aan bod is geweest. Toegevoegd na 7 minuten: In de bron ook wat artikelen hierover! Toegevoegd na 8 minuten: (ik denk dat vooral het laatste artikel de vraag goed beantwoord!) Toegevoegd na 18 minuten: Meer dossiers: http://www.psychologiemagazine.nl/web/Dossiers/Dossiers-Relaties/Dossier-Vreemdgaan.htm

Bronnen:
http://www.6minutes.be/NL/Artikel.aspx?Art...
http://www.psychologiemagazine.nl/web/Arti...
http://www.psychologiemagazine.nl/web/Rela...
http://www.vb.be/eenouderopvoeding/2008-11...

Tja...that's life. Als iemand verliefd is geworden op een ander moet je dat respecteren. Het is al een moeilijke situatie, maak het niet nóg moeilijker maar aanvaard het en ga verder met je leven. Zo dacht good 'ol Sinatra er ook over..check it out, en zing mee uit volle borst!

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=9VY64P-dvp4

Wat nu? Hij kan ervoor kiezen om er iets mee te doen of hij kan er voor kiezen om er niets mee te doen en bij zijn huidige relatie te blijven. De verliefdheid is toch in het begin het meest intens en het lekkerste. Daar komt wel een einde aan. Maar het kan ook zijn dat er een eind komt aan zijn huidige relatie. Als het toch niet de goede match is of je hebt elkaar toch te lang verwaarloost dan is het gras aan de overkant misschien toch echt groener. Ik ben na een relatie van 10 jaar verliefd geworden op een ander en die ander had een relatie van 17 jaar. Inmiddels zijn we getrouwd en nog steeds intens gelukkig met elkaar.

ik was 16 jaar getrouwd en ik dacht dat ik heel gelukkig was!...nu ben ik met iemand anders verder gegaan,door deze liefde toe te laten heb ik beseft dat ik helemaal niet zo gelukkig was in mijn huwelijk,het was meer dat ik eraan gewent was en die ander zo gunde dat hij gelukkig was!..ik keek niet naar mijn behoeften. wel heb ik nog een goede band met mijn ex,maar nu ben ik pas echt gelukkig! zo zie je maar het kan zeker wel..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100