Wat zijn originele dates om te doen met een protentiële partner?

Waarbij het doel is elkaar beter te leren kennen, elkaar (leren) vertrouwen en gewoon samen wat leuks doen. Had al bedacht om samen met haar te dansen (heb zelf aantal jaar dansles gehad), maar 1 beperking; het moet overdag plaats vinden.

Toegevoegd na 24 minuten:
Bij voorkeur gaat het om iets actiefs samen te doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

- Karten - Kajakken - Klimmen - Mountainbike Altijd leuk om te doen =)

Een boswandeling maken en dan ergens koffie drinken. Misschien niet erg origineel, maar in de natuur voel je je doorgaans veiliger en prettiger en praten is dan minder moeilijk. Toegevoegd na 5 minuten: Oh ja en als het klikt geef je haar na afloop een lekkere massage ;)

mountainbiken en een hapje eten toe of indoorklimmen

Afspreken op een naturistencamping/strand,voorkomt bij beiden veel vragen.

Samen naar de sauna.

Samen een maaltijd bedenken, inkopen, koken én opeten. Is bij ons thuis al héél lang een succesnummer, óók op vakantie.

Een dagje naar Amsterdam , die grote stad. Eerst ontbijten / lunchen op het Damrak , daarna op zoek naar leuke winkels in de Jordaan , genieten van de oude huisjes en de smalle straten. Of in de grachtengordel kijken in de talloze galerieën en iets moois zien dat jullie allebei mooi vinden. Daarna naar Madame Taussaud's , het Rijksmuseum of Nemo , en samen een ijsje eten. Lopen door het Vondelpark , een biertje of een glas wijn drinken in het café en 's avonds naar iets cultureels gaan. Daarna op tijd naar huis, tenzij een overnachting met z'n tweeën tot de mogelijkheden behoort.

Recentelijk ben ik samen met een dame op tweede date geweest naar een klimbos. Actief, leuk, origineel en, voor sommigen, het verleggen van de grenzen. Een picknick kan erg leuk zijn, of, als het weer meezit een sloepje huren en lekker dobberen. Wat ik zelf nog niet heb gedaan maar wel erg leuk lijkt is een avontuur in het donker. http://www.inhetdonkergezien.nl/ Veel plezier!

misschien niet zo origineel maar wel leuk, nodig die persoon eens thuis uit en bak een cake ofzo, of kook lekker

Het instituut voor beeld en geluid in Hilversum. Als je van dezelfde generatie bent kun je het gelijk over je jeugd en herinneringen hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100