Is het de bedoeling dat je bij drie kussen op de wang (begroeting) ze ook daadwerkelijk kust?

Altijd als ik iemand begroet of afscheid neem en we doen dat door middel van drie kussen op de wang, gaan ze altijd met hun wang naast de mijne en maken ze een kus geluid zonder ooit echt te kussen. Is dit normaal? Ik doe namelijk wel op de wang maar volgens mij word ik na afloop gewoon raar aangekeken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee dat is niet nodig,het merendeel doet dit dan ook niet,het is meer met de wangen tegen elkaar en in de lucht een kus geven,maar als het aan mij ligt mag dit afgeschaft worden.

Ik kus (waarbij mijn lippen de wang van de ander beroeren) of ik kus niet. Doen alsof houd ik niet van. Niemand kijkt daar vreemd van op, althans niet dat ik weet. Het is natuurlijk aan jou om te doen waar jij je prettig bij voelt en waar anderen zich prettig bij voelen. Behalve op dit forum heb ik over dat laatste nog nooit iemand over gehoord. Je kunt daarom het beste je eigen gevoel volgen.

Ik geef ook altijd luchtkussen, wang tegen wang. Naar mijn weten altijd zo gedaan. Ieder ander die ik kan doet dat volgens mij ook (let ik eigenlijk ooit echt op maar als ik echt een natte kus op mijn wang krijg zou mij dat opvallen). Overigens wordt een luchtkus door vrouwen vaak meer gewaardeerd ivm de foundation die zij dragen. Mensen die ik voor het eerst zie geef ik gewoon een hand. Mensen die ik vaker zie drie luchtkussen, familie gewoon één dikke echte kus op de wang en beste vriendinnen een één kus op de mond. Het is dus ook maar net wat gewoon is in je omgeving maar belangrijker, waar jij je prettig bij voelt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100