Hoe kan je verliefde mensen herkennen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je ziet het vaak aan de ogen en de uitstraling die een verliefd persoon heeft Toegevoegd na 4 minuten: gezichts uitdrukking

Verliefde mensen zitten op een wolk. Zijn veel in gedachte en horen niet wat je ze vraagt. Heerlijk, vlinders in je buik.

verliefde mensen kunnen vaak de ogen en handen niet van elkaar afhouden, en hebben weinig interesse voor de wereld om hen heen. een vrij intensieve fase, die gelukkig na verloop van tijd wat afzwakt, en hopelijk overgaat in het wat rustiger houden van.

Ze lachen veel, zweven een beetje, zingen, zijn vriendelijker. Soms ook afwezig. Zie hieronder de uitgebreide symptomenlijst.

Moderatoren op Goeie Vraag herkennen verliefde mensen telepatisch. Wellicht moet je het gericht aan hen vragen?

Mensen die verliefd zijn lopen rond met een roze bril. Dit wil zeggen dat zij het object van hun liefde vaak gaan romantiseren. Ik wil hiermee zeggen dat ze de kwaaltjes niet gaan zien. Ook overdreven verdedigend naar die persoon kan een indicatie zijn. De roze bril gaat de waarheid vertekenen.

Wetenschappelijk observatie op verliefde mensen laat zien dat alen hun beide bestaan. Vrij "duocentrisch " dus. Het non verbale gedragspatroon loopt parallel. Voorbeeld : hij nipt aan zijn koffie, zij ook. Zij kruist een been , hij ook. En dan heb je de aura nog , het symbolisch lichtkransje rond de kroelende tortelduiven.

Aan de grotere pupillen, door verliefdheid worden je pupillen groter, daaraan herken je ze, die verliefde mensen...

Men kan een verliefd persoon herkennen: wanneer een verliefd persoon steeds over een bepaald iemand heeft waarop een verliefd persoon verliefd is; áls een verliefd persoon op jou verliefd is, dan zal je zijn/ haar verliefdheid slechts met jouw ogen en gevoel kunnen waarnemen en kunnen aanvoelen; wie op jou verliefd is, die zal het immers niet aan jou vertellen; maar waarschijnlijk wel aan anderen...

Onze menselijke aard lijkt ons te vertellen dat liefde niets meer dan een emotie is. We maken beslissingen die gebaseerd zijn op onze emoties, en we trouwen zelfs met iemand omdat we het gevoel hebben dat we “verliefd” zijn. Dit is de reden dat ongeveer de helft van alle eerste huwelijken op een echtscheiding uitloopt. De Bijbel leert ons dat ware liefde niet slechts een emotie is die kan komen en gaan, maar dat ware liefde een beslissing is. We moeten niet alleen die mensen liefhebben die ook van ons houden, maar we moeten zelfs van die mensen houden die ons haten, op dezelfde manier waarop Christus van mensen houdt die ondankbaar en kwaadwillig zijn (Lucas 6:35). "De liefde is geduldig en vol goedheid. De liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon en geen zelfgenoegzaamheid. Ze is niet grof en niet zelfzuchtig, ze laat zich niet boos maken en rekent het kwaad niet aan, ze verheugt zich niet over het onrecht maar vindt vreugde in de waarheid.

Bronnen:
http://www.gotquestions.org/nederlands/ver...

ze vinden elkaar lief, knuffelen, kussen, strelen en kunnen de hele wereld aan Toegevoegd na 28 minuten: o ja, ze stralen!

Aan dat bijzonder maar wonderschone lach op het gezicht. Aan de dromerige blik in de ogen. Aan de rode wangen en zweethandjes wanneer er gepraat word over de persoon waar je verliefd op bent.

De vraag is eerder, hoe kan je het missen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100