Wat komt er na "kleuter"?

Eerst heb je baby, dan dreumes, peuter, kleuter en wat komt daarna? Hoe heten de leeftijdsgroepen tussen de kleuter en de puber?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

baby dreumes peuter kleuter schoolkind puber (adolescent volwassen)

Schoolkind Toegevoegd na 32 seconden: Een schoolkind is een kind van 6 tot 12 jaar. In Nederland zit een schoolkind in groep drie tot en met acht van de basisschool. In Vlaanderen volgt het kind het eerste tot het zesde leerjaar van de lagere school. Het kind leert daar onder andere schrijven, lezen en rekenen. Leren speelt hierbij een belangrijke rol. Motorische vaardigheden kunnen nu worden aangeleerd. Schoolkinderen gaan naar clubs en verenigingen, waar onder andere zwem- en muziekles gegeven wordt, of stappen naar het deeltijds kunstonderwijs. Over het algemeen is er een steeds grotere variatie in prestaties tussen individuele kinderen. Meisjes worden uiteindelijk sneller rijp dan jongens die wat later volgen. In deze leeftijd zullen de kinderen langzamerhand leren met geld om te gaan en krijgen ze zakgeld van hun ouders. Het denken wordt nog steeds sterk beheerst door wat het kind waarneemt. Het kind ziet nog geen samenhangen, nog geen oorzaak-gevolg-verbanden. Dat betekent dat het nog niet denkt: als ik eerst dit doe, dan gebeurt er dit en vervolgens dat.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kind

tiener dan volwassen. en puber maar dat licht aan de persoon

Een kind. Soms een kloter genoemd.

Men noemt ze soms wel etterbakjes,maar dat is zeer persoonlijk.

eicel · zygote · embryo · foetus · baby · peuter · kleuter · kind · puberteit · adolescent · volwassene · bejaarde · centenarian · sterven

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Levensfase

Fietsenrek.

pre puber

Monster noemen ze ook wel ééns.

Baby, Dreumes, Peuter, Kleuter, Kind, Tiener, Puber, Jong adolescent, Adolescent, Bejaarde.

Kind!

Je krijgt van mij een + voor goeie vraag. Want iets anders dan schoolkind kan ik niet bedenken, maar het klinkt niet lekker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100