omwille van bedrog wil ik mijn vriendin en mijn zoon buiten zetten maar die staan op mijn adres ingeschreven, hoe kan ik die 2 buiten zetten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Is het jou eigen woning of ben je degene die de woning huurt? Het kan per gemeente verschillen, maar meestal kun je gewoon contact opnemen met de betreffende gemeente en aangeven dat de personen in kwestie niet meer woonachtig zijn op het betreffende adres. Kan een tijdje duren, want als je niet ingeschreven staat op een adres dan kan dit problemen opleveren i.v.m. uitkeringen, bijstand en andere rechten. De gemeente zal dit dus voorzichtig aanpakken.

Je mag, als jij de hoofdhuurder bent en dus het huurcontract hebt getekend, andere sloten op de deur zetten, als zij weg zijn. Bedenk echter wel dat dit psychisch zware gevolgen kan hebben voor je zoon. Toegevoegd na 6 uur: Je moet als je dit doet wel zorgen dat je goede woonruimte hebt voor je minderjarige zoon, als hij meerderjarig is hoeft dit niet. Ook moet er voor je zoon gezorgd worden als hij minderjarig is.

Bronnen:
https://www.jurofoon.nl/nieuws/weblog.asp?id=6483

ik weet uit eigen ervaring, (ik ben door mijn ex-vriend ook de straat opgezet geworden samen met mijn dochter, weliswaar om een andere reden), maar ik weet wel, dat als je geen samenlevings contract hebt of niet getrouwd bent met haar, kun je haar in feite gewoon op straat zetten. mits alles op jouw naam staat, huur contract ed. maar net als wat crea ook al zei, bedenk goed wat de gevolgen zijn voor je zoon. ik weet niet hoe en wat de situatie is bij jullie, hoef je ook niet uit te leggen. wat de leeftijd van je zoon is weet ik ook niet, maar hoe jong ze ook zijn, ze krijgen alles mee. mijn dochter was nog geen 3 toen wij uit elkaar gingen en dat was een grote impact voor haar. en je (ex) vriendin kan je ook verbieden je zoontje weer te zien, tenminste als je geen vaderlijk gezag hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100