ik heb na 36 jaar mijn ontvoerde kinderen terug,ben helemaal de weg kwijt wat kan ik doen???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als allereerste: gefeliciteerd!!! Wat je nu moet doen? Eerst maar eens de nieuwe situatie in alle rust verwerken. Laat het bezinken. Gun het tijd. Je schrijft dat je helemaal de weg kwijt bent, maar... vind je het gek? Dat is toch normaal in zo'n situatie? Geniet, huil, lach, wees samen met je kinderen, wees ook eens een dag alleen, schreeuw, wees stil en denk na - laat het over je heenkomen. Dat heb je nodig, dat is normaal, dat mag. Of nee: dat moet. Pas als je daarna je leven niet meer op de rails krijgt wordt het tijd om hulp te zoeken. Dat kan dan het beste via de huisarts, want die kent jou en jouw situatie. Maar zover is het nog niet. Gun jezelf eerst maar eens de tijd om volkomen hoteldebotel te zijn, om de meest normale dingen te vergeten. Al ga je van gekkigheid in je pyjama naar de bakker en merk je pas bij thuiskomst waarom al die mensen jou steeds zo vreemd aankeken - wat maakt dat uit? Beleef het. Onderga het. Verwerk het. Hulp zoeken is pas nodig als het nodig is, als je begrijpt wat ik bedoel. Geniet ervan!  

Als ik jou was zou ik meteen de politie dan wel de gemeente bellen en zij kunnen je zeggen wat je moet doen. Verder weten wij natuurlijk niet wat je situatie is (en die hoeven wij ook helemaal niet te weten). De politie en de gemeente kunnen je dan verder door verwijzen daar andere instanties (indien nodig). Nummer van de politie algemeen: 0900-8844 Nummer van de gemeente: staat aangegeven op de website/gemeentegids etc. of ga langs het gemeentehuis Toegevoegd na 23 seconden: *naar

Ga naar iemand die verstand heeft van dit soort situaties. Een psycholoog ofzo.

Het beste kun je naar je huisarts gaan,je verteld in het kort je verhaal en hij/zij weet je dan door te verwijzen naar de juiste persoon voor al dan niet psychische hulp in deze situatie.

Neem contact op met mensen die dit soort situaties reeds doorleefd en reeds behoorlijk verwerkt hebben waardoor ze jou op korte termijn praktisch haalbare oplossingen kunnen aanbieden. Er bestaat in Nederland onder andere de stichting Kind Ontvoerd (zie bijgevoegde link) Liefs en een snelle heropleving van jullie gezinssfeertje gewenst!!!

Bronnen:
http://www.kindontvoerd.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100