Wat bedoelen mannen precies met "een verzorgd uiterlijk"?

Je ziet dat weleens op datingsites; uiterlijk is niet belangrijk, als je er maar 'verzorgd' uitziet. Ik vind dat zo vaag!

Weet jij het antwoord?

/2500

- Verzorgde nagels - Verzorgde huid - Verzorgd haar - Fris ruiken Enzovoort! Het is natuurlijk ook subjectief, iedereen hecht weer waarde aan andere dingen.

Eigenlijk heel simpel: Het maakt niet uit dat je lelijk bent, maar zorg dan wel dat je hygiënisch en redelijk goed gekleed bent.

Verzorgd is gewoon eigenlijk een goede hygiëne hebben. Dus vaak douchen, nagels geveild en gelakt. Tanden gepoetst enzovoorts. Ook vinden mannen een klein beetje make up horen bij een verzorgd uiterlijk. Het laat in feite zien dat je je best doet er goed uit te zien. Maar iedereens mening verschilt natuurlijk.

ik denk dat dit nogal varieert van man tot man. Sommigen willen dat je geschminkt, gelakt e.d. bent, voor anderen is het genoeg als je er gewoon netjes uitziet (dus gekamd, propere kledij, tanden gepoetst...). Voor de één kan bij "verzorgd" een nette jeans met T-shirt door de beugel, voor de andere is een verzorgde vrouw een vrouw met rok en hakjes en een modelkapsel. Voor de één moet de vrouw àltijd netjes en verzorgd zijn, voor de andere mag het thuis gerust wat minder als je er "buiten" maar netjes bijloopt. De één vindt okselhaar walgelijk, de andere vindt het natuurlijk. enz. Het is dus toch wat afwachten wat de man in kwestie belangrijk vindt.... en of je hierbij op dezelfde golflengte zit. Als jij bv. iemand bent die thuis graag al eens met joggingbroek en verfrommelde T-shirt rondloopt, zal je niet veel kunnen met een man die graag wil dat zijn vrouwtje zich toch altijd een beetje opmaakt voor hem. Eén tip : als je naar een date gaat met zo een man, doe gewoon. Ga je niet schminken bv. als je dat anders ook niet doet. Of geen rok kopen als je eigenlijk altijd broeken draagt. Je zal pas echt kunnen ontdekken hoe de man in kwestie is en op jou reageert, als je jezelf bent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100