je bent aan het twijfelen voor een kus... Is hij wel echt verliefd ? wat moet ik doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga een beetje op je gevoel af, meestal is er wel een bepaalde spanning tussen jullie als je elkaar beide leuk vindt. Maar... ook dat gevoel moet je ontwikkelen, en als je jong bent kun je wel eens een blauwtje lopen. Schaam je hier niet voor en accepteer dat dat erbij hoort. En als je echt zeker van je zaak wilt zijn: bespreek dan eens je gevoelens met hem.

Een kus kun je ook geven als je niet verliefd bent.. Dat doe ik zo vaak. Wil je verder gaan dan zoenen.. dan moet je het niet doen als je er niet zeker van bent..

Denken voor een ander moet je nooit doen, dus......gewoon vragen.

Wees eerlijk tegenover elkaar en vraag het. Als het een echt goede vriend is kan hij het van je hebben ;) Ook als hij het niet wilt! Eerlijkheid duurt het langst. Je kunt natuurlijk wel eerst een beetje zijn reactie aftasten op bepaalde dingen en uitspraken, om te kijken of hij ook een bepaalde interesse in jouw heeft. Als je merkt dat dat het geval is, kun je er bijna zeker van zijn dat hij het niet erg zal vinden ;) Succes!

Of hij verliefd is geeft op zich niet de doorslag. Als je hem een goeie kus geeft, kan hij dat namelijk ook ineens zomaar toch worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100