Is liefde belangrijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoofd dat je laat hangen De ogen die je sluit Niets lijkt te helpen Nee niets maakt je nog uit Maar er komt een arm Uit een onverwachte hoek Die slaat zich om je heen dat is liefde En als je die vindt is al het andere zoek Alles is liefde en liefde is al Het is de bouwsteen van ons heelal Geef nooit al je liefde Bewaar minstens de helft Dat is liefde voor jezelf Zoeken is niet moeilijk Maar je weet niet wat je vindt Er is vissen zonder water Soms vang je maar een grim Maar je krijgt hulp uit een onverwachte hoek Dat is eerste hulp bij omgaan met echte liefde Want als je die vindt is al het andere zoek Alles is liefde en liefde is al Het is de bouwsteen van ons heelal Geef nooit al je liefde Bewaar minstens de helft Dat is liefde voor jezelf Het is een gewas Dat je oogst als je zaait Het is de as waar de wereld om draait Het is het eerste Wat moeder geeft aan haar kind Omdat zij dat zo belangrijk vindt Alles is liefde en liefde is al Het is de bouwsteen van ons heelal Geef nooit al je liefde Bewaar minstens de helft Dat is liefde voor jezelf Alles is liefde en liefde is al Het is de bouwsteen van ons heelal Geef nooit al je liefde Bewaar minstens de helft Dat is liefde voor jezelf.......... Dus..., belangrijk?

Ja.

Ik kan nu wel Sascha gaan minnen omdat die simpelweg 'ja' zegt en het niet uitlegt, maar ja, liefde is belangrijk. Ik durf zelfs te zeggen dat we niet zonder kunnen.

ja, maar die liefde hoeft niet perse van een partner te komen. ook liefde die je van vrienden en familie ontvangt is waardevol. zelfs de liefde die ik voor m'n dieren voel is van belang voor mij.

Ja, liefde, in al haar vormen, is het belangrijkste wat er is.

Ja... Maar ben wel van mening dat je verschillende soorten van houden van hebt. Neemt niet weg dat de één belangrijker is dan de ander...

Ja zeker is liefde belangrijk.! ? Waarom Want omdat liefde de hoogste doel in het leven is. . . !

Jazeker. Zonder liefde krijg je afstand. En afstand is kil. En van een kil leven wordt je ongelukkig.

Liefde is het allerbelangrijkste. De liefde voor je kind, de liefde voor je ouders, de liefde voor je partner, de liefde voor je hond, de liefde voor je man, voor je vrouw, voor je oma, voor je opa, voor je vriendin, voor je vriend, voor jezelf.............en zo kan ik wel doorgaan. Er zijn vele gradaties in, en niet iedereen uit het op dezelfde manier, maar het is datgene what makes the world go round. Zonder liefde heeft het leven geen zin!

Ik weet dat niet zo. Dat hangt naar mijn gevoel sterk af van de definitie van liefde en van de situatie.

Liefde is het enige belangrijke in het universum... Liefde is aantrekkingskracht, liefde houdt sterrenstelsels bij elkaar... En ook is de liefde verantwoordelijk dat jij alle cellen van je lichaam bij elkaar houdt... Liefde is de bindende kracht in het universum... Liefde doet je hart slaan... Liefde doet het regenen op de aarde... Liefde laat de zon opkomen... Liefde is alles... En jij vraagt of dat belangrijk is? Ja dus...

Elke vorm van liefde is belangrijk. Een glimlach, een groet, houden van jezelf. Dus het maakt niet uit of je nu een partner hebt of niet. Een leven zonder liefde is koud.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100