Stel je word van je partner uit huis gezet en je hebt niemand waar je heen kan gaan wat moet je dan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga in een internetcafé zitten. Met ons in beeld ben je nooit eenzaam.

ik zou me ten eerste niet zo weg laten sturen maar dat vraag je niet, ik zou dan naar het leger des heils gaan,als ik echt niemand zou hebben.pfff wat een ellende lijkt me dat.

Bij het Leger des Heils aankloppen. Krijg je thee of koffie en je moet Jezusverhalen aanhoren..

Je zou naar het leger des heils kunnen ,maar dat zijn allemaal maar tijdelijke oplossingen,met beide benen op de grond blijven,normaal heeft iedereen wel vrienden,en dat zouden geen vrienden zijn als die jou niet tijdelijk kunnen helpen. en alles af gaan waar wat te huur is,en kies nooit voor een daklozen bestaan.

Ik zou mijn partner niet de kans geven om mij onverzorgd de deur te wijzen. Als je weet dat dit eraan zit te komen, kan je voorbereidingen treffen. Er zijn veel mensen die hun huis te koop hebben staan. Wellicht kan je die huren. Ook zijn er vakantiewoningen te huur in de winter. Vaak zijn er ook kortingen te bedingen enz

Neem contact op met de politie en vraag naar adressen, waar je ze kunnen helpen. Zij zien liever ook geen zwervers op straat.

Daklozenopvang!

Bij de gemeente vragen om noodopvang.je moet dan later wel bewijs van inkomen tonen.je komt dan in een traject waarbij de gemeente je helpt de woon en eventuele andere voortvloeiende lasten onder de loep worden genomen en er gekeken wordt naar een oplossing.

Hotelletje boeken Het huis van jullie snel te koop zetten, en snel een andere woning zoeken Daklozenopvang Op je werk blijven slapen

Laat je niet uit je huis zetten.Als je partner je niet meer wil moet hij of zij maar wachten tot je een andere woning versierd hebt.Laat je niet kisten.

Ik heb dat meegemaakt, ik was depressief en ik kon niets... Ik wilde aangifte doen van mishandeling, maar de politie wilde dat niet optekenen, omdat ik al bij voorbaat de schuldige was... Ik ben in mijn auto gaan wonen... Helemaal berooid en eenzaam...

Volgens mij kun je via woningcorporaties urgentie aanvragen voor een huurwoning. En in de tussentijd zul je toch een logeeradresje moeten zoeken: bij familie, vrienden, kennissen of een goedkope kamer huren. Of misschien kun je tijdelijk op een huis passen van mensen die op vakantie/reis zijn?

gemeente, politie, maatschappelijk werk, maakt niet uit waar, maar bij elke instantie aankloppen die je maar kan bedenken en je verhaal vertellen. er is momenteel overal een wachtlijst, maar nee heb je, ja kun je krijgen!

Eerst even nagaan of jouw partner dat recht heeft. Dat ligt aan jullie samenlevingsvorm, is het een huurhuis, ben je medehuurder etc.. Dat weet jezelf het beste. Volgens jouw site ben je 20, dus geen recht op huursubsidie. Een kamer huren is een oplossing. Dan heb je tenminste een dak boven je hoofd. Toegevoegd na 2 minuten: Correctie: Heet huurtoeslag tegenwoordig

Als vrouw zijnde lijkt daklozen opvang geen goed plan een kamer zoeken lijkt me het beste. ligt er ook aan of je een baan hebt. uitkering of student bent

www.huiselijkgeweld.nl

dat heb je allang van te voren zien aankomen,zoniet geef haar of hem een paar pestklappen,je kan ook praten maar dat helpt niet.

Ik kan mij niet voorstellen dat er helemaal niemand is waar je even terecht kan, ook al is het alleen maar om even om wat rust te krijgen. Is er geen goede vriendin of vriend? Het is niet een gezonde situatie als je niemand hebt waar je op terug kunt vallen. Als dat echt het geval is moet je een instantie, misschien maatschappelijk werk ofzo inschakelen. Informeer bij je gemeente wat de mogelijkheden zijn voor hulp. Daklozen opvang lijkt mij wel een laatste middel waar je op terug valt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100