Hoi,ik heb een vraagje voor de vrouwen ha ha .Waarom vinden jullie mannen zo intressant?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ze zien er allemaal anders uit en ik denk dat wij niet alleen kijken hoe ze eruitzien maar ook wat voor karakter ze hebben ik persoonlijk kijk naar of ze figuur hebben hahaha brede schouders en een klein kontje en voor mij het karakter

Orginele vraag, hoe kom je erop! HaHa Nou ik hoor eigenlijk te antwoorden bij "een vraagje voor de mannen, waarom vinden jullie vrouwen zo intressant"? Want ik vind mannen dus totaal niet intressant, HaHa. Ik kan een leuke vriendschap met ze hebben maar daar houdt het dus echt mee op. Suc6 met je vraag en de antwoorden.

jemig waarom vinden wij vrouwen jullie mannen zo intressant? Laten we een ding voorop stellen niet alle mannen zijn voor mij intressant. Mannen die mijn intresse wekken zijn de mannen die wat te vertellen hebben, die uitstraling hebben en die niet lukkraak hun geslachtsdeel achterna lopen. Mannen die aan het werk zijn zijn leuk om naar te kijken, vaak zijn ze daar zo mee bezig dat ze je niet eens zien... en dat maakt mannen voor mij in ieder geval intressant ;)

Omdat zij doorgaans de handleiding voor apparaten uit hun hoofd kennen en ik er eerst in moet duiken (en ik een hekel aan het lezen van handleidingen heb).

Niet alle mannen zijn voor mij interessant. Maar wat ik leuk vind aan mannen, is dat vaak wat ongecompliceerder zijn dan vrouwen. En minder roddelen!

Mannen zijn soms gewoon nodig. ;-)

Omdat die niet jarenlang blijven mauwen over een voorval. Ze (nou ja, veel mannen) gooien het er uit en klaar is Kees (Of Wim, Peter etc). En omdat er toch iemand dat potje HAK open moet krijgen:P O ja en omdat er toch zulke schatjes bestaan :D.

Ten 1e; ze zijn anders dan wij zelf. (altijd spannend) Ten 2e; Ik zelf vind mannen fijner, ze zijn directer en makkelijker. Ze draaien niet altijd overal omheen en zijn niet moeilijk te begrijpen. (ik zeg niet dat dit wel altijd zo is bij vrouwen, maar vaak wel!) Gewoon direct. Daar hou ik wel van!

Hahaha, ik vind mannen ook niet zo interssant. Kan het goed met ze vinden, slap ouwehoeren en een borreltje drinken maar daar houd het voor mij wel op!

Ik vind het wel interessant om erachter te komen waarom ze MIJ zo interessant vinden...... Daarom dus.

Het is niet zozeer dat ze interessant zijn, maar meer dat wij ons tot de mannelijke soort aangetrokken voelen, en dat is waarschijnlijk een aangeboren oerinstict. Mannen kunnen erg mooi zijn en erg sexy. Het is het gevoel dat ze je lichamelijk kunnen uitputten, hun fysieke kracht imponeert ons. Bovendien is er toch niks mooiers dan geweldige hevige intense sex te hebben met een sterk wezen die de vrouw naar de zevende hemel kan vervoeren?? (Ze moeten alleen wel oppassen dat ze wel waar maken van wat ze uitstralen anders is die passie ook zomaar weer verdwenen :P)

Ik vind mannen niet per definitie interessant. Ik kijk liever naar personen. Vrouwen kunnen net zo goed interessant zijn als mannen. Toegevoegd na 14 seconden: (en nee... ik heb het niet over sex, ik beantwoord sec de vraag)

Ik vind mannen niet per definitie interessant.. wel nodig..om het verschil te maken... en soms zitten er dan wel eens exemplaren tussen die me meer weten te raken dan de anderen omdat ze net even anders zijn..en dus voor mij net even meer dat verschil maken...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100