Wat zou jij doen als je vriend/vriendin vreemdgaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nooit over nagedacht, ik weet m'n geliefde namelijk wel tevreden te houden.!!

Dumpen

Ik zou heel goed gaan praten met mijn vriend. Zolang het bij één keer gebleven is en we er goed over gepraat hebben zou ik deze misstap wel vergeven.

Als mijn man dit zou doen staan zijn koffers klaar.

de laan uitsturen en nooit meer terug laten komen

Heel goed nadenken, praten, afwachten of het een structuur blijkt te zijn, daaruit de conclusies trekken of je daarmee kan leven of niet.

me op mijn hoofd krabben en denken! want als hij/zij dat nu doet , wie zegt me dat dat straks niet vaker zal gebeuren en heb ik daar wel zin in? ik denk dat ik daarna weer single zou zijn

dan kan hij vertrekken

Mij allereerst afvragen wat er mis is in de relatie wat hem tot dat toe in staat heeft gezet. Mochten er serieuze problemen opduikelijken of er dingen zijn waarover hij niet had durven praten, kunnen we zeker een goed gesprek voeren om te kijken of er nog een manier is om de relatie op de rails te krijgen, ons beide gelukkig te houden met enkel elkaar, én uiteraard het vertrouwen te herwinnen. Een nieuwe kans zou ik hem dan wel geven, met een hoop twijfels en onzekerheid, en enkel om te kijken óf het nog lukt. Lukt het niet, of blijkt dat hij het 'zomaar' deed zonder serieuze problemen die spelen, is het over.

Denk dat het situatue afhankelijk is, ook of hij/zij er zelf mee komt, je ze betrapt of dat je er zelfs achter komt. Maar in eerste instantie zou ik zeggen scheiden, eer dat dat gebeurd is heb je het misschien al uitgesproken. Vooraf zeggen dat met praten waarschijnlijk de kous al afgedaan kan worden, ig gewoon toestemming geven.

Ga naar die betreffende vriend/in toe en vraag hem/haar of het incidenteel is of structureel dat vreemdgaan... Als het incidenteel is, vraag dan uitleg waarom en eis dan als de redenen zwakte is, om te stoppen ermee... Is het structureel, dan maak er verder geen woorden meer aan vuil en vertrek... Zo zou ik dat doen, want je moet namelijk wel alles doen om als er wat is, om het weer op te lossen... Pas als je alles gedaan hebt om de relatie te redden, kun je ermee stoppen, anders is het alleen maar een (lange) pauze... Want een relatie beginnen is al moeilijk, maar een relatie goed stoppen is nog veel en veel moeilijker...

Ik zou de relatie verbreken. . Het maakt niet uit hoeveel spijt mn partner zou tonen. Het vertrouwen is weg. Stel, ik zou de relatie nog een kans geven, dan nog zou ik altijd op mn hoede zijn. In zo'n relatie zou ik niet willen zitten. Kost veel te veel (negatieve) energie. Dat kan dan niet goed blijven gaan. Dus om mezelf heel veel stress en wantrouwen te besparen...gewoon meteen kappen met die hap. Hoe pijnlijk ook.

Ik zou het erger vinden als mijn partner ergens anders gezelligheid zocht. Maar sex, acht dat is zo consumptief en daarom zo onbelangrijk... Ik weet dat ik best jaloers ben, maar niet op een potje sexen. Nee hoor, een tevreden naaier is geen onrustzaaier. Dus gewoon doen en elkaar erover vertellen. De beste methode voor een lange en gelukkige relatie.

Ik denk dat de meeste mensen geneigd zijn er veel over te praten en juist omdat je zo van die ander houdt, bereid zult zijn om diegene te vergeven. Maar het gevaar wat om de hoek komt kijken is dat het dan misschien wel vergeven wordt, maar nooit vergeten. Er zal altijd argwaan zijn op het moment dat je partner te laat thuis is etc., ik weet dit helaas uit eigen ervaring. Het belangrijkste in een relatie is vertrouwen en wanneer dat eenmaal geschonden is komt het maar zo niet weer terug. Als mijn man me zou bedriegen zou ik hem laten gaan, hoeveel pijn dat ook zou doen.

Eens gaan nadenken dat jij een verkeerde keus gemaakt hebt.

Ha, die Spencer; Eerst heel erg boos, verdrietig en teleurgesteld zijn. Dan nagaan of ik geen deel uitmaak van de oorzaak en kijken of er (nog) iets aan te doen is. En vervolgens probren of een huwelijk van twintig jaar met twee kinderen als resultaat de moeite van het reddden waard is.

Grappig, ik dacht dat vraag bedoelt was als een vriend/vriendin en niet de partner, maar goed. Als mijn partner vreemd gaat kan hij vertrekken. Hij had eerst de problemen met mij kunnen bespreken alvorens een ander het hof te maken. Als een vriend/vriendin vreemd gaat, tja ik kan niet in hun relatie kijken. Ik wordt er liever niet van op de hoogte gesteld, ik hou niet van dat sneaky gedoe, waarom zou iemand mij dat vertellen en niet zijn/haar partner, ik vind het dan echt die persoon zijn/haar probleem. En mocht ik er "bij toeval"achter komen, tja het blijft hun probleem, en daarna help ik wel scherven ruimen.

voor straf 100 regels laten schrijven: "Ik zal niet meer vreemdgaan en me altijd netjes voorstellen" Toegevoegd na 1 minuut: Ik ken een bakker...zijn vrouw mag naar bed met elke man die ze wil, dat vindt hij niet erg....maar oweee als zij ergens anders een broodje gaat kopen....

De eer aan jezelf houden. Boeltje inpakken en wegwezen. Als je na een tijd wat meer afstand kan nemen van de situatie zal je zien dat het de beste beslissing is die je hebt genomen en dat je daardoor weer verder kon met je leven. (ik ben ervaringsdeskundige).

Als dit gebeurt in een relatie, klopt er al iets niet. Dus of ik dan nog verder zou kunnen leven met zó'n persoon? Nee denk het niet. Waarschijnlijk geef ik het wel de tijd om te kijken of we er uit kunnen komen. Het hoe en waarom zou ik graag willen weten. Is er liefde of was het lust? Er mee leven zou ik persoonlijk niet kunnen, dat zou echt te veel gaan knagen, de vertrouwensband is dan verbroken en me hart waarschijnlijk ook.

Heb het mee gemaakt... Ik sliep het weekend bij hem, hij had een feestje van een "vriendin" die hij nog niet eens zo lang kende, ik kende haar helemaal niet en met die reden ben ik ook niet meegeweest. Hij ging er samen met zn neef heen. Beide waren die nacht niet thuis gekomen, geen sms geen belletje of niks. Ik werd 's ochtends wakker, nog niks... Ik wist toevallig waar dan meisje (als ik er nu aan denk, denk ik nog steeds BITCH!!) woonde en ben er 's ochtends in mn slobberkleren (direct uit bed zo'n beetje) heen gereden en zag hun auto daar dus nog steeds staan. Heb aangebeld, ze deed open (met haar slobberkleding) en ik vroeg of mijn vriend daar nog was. Ik moest maar even tussen de mannen kijken op de bank :-s !!!! Er lagen dus nog meerdere daar te maffen waaronder mijn vriend en zn neef. Ze waren op stap geweest en daar "in slaap gevallen" en mij "vergeten" er van op de hoogte te stellen! Daar tussen op de bank zat dus nog een meisje (het aller aller lelijkste van het stel) die hele tijd stiekem oogcontact maakte met mijn vriend heel onschuldig (kuch kuch) Ik wist en voelde gewoon dat er meer was gebeurd... Maar goed hij durfde het niet toe te geven... Een week later, (een paar weken terug hadden we besloten dat ik bij hem in zou trekken en dus mijn werk hier in het noorden voor hem opgezegd en alles achter me gelaten) kreeg ik te horen dat hij het uit wilde maken omdat hij naar Zwitserland zou gaan verhuizen met zn neef om daar een eigen bedrijf op te richten. Hij deed dat volgende weekend ook heel kortaf maar hij gaf nog steeds niks toe. Later ben ik er dus via zijn neef achter gekomen (die heeft het niet letterlijk gezegd maar wel zn mond voorbij gepraat) dat er meer is gebeurd met dat lelijke meisje en mijn vriend... Maar dat ik het er zelf maar met hem over moest hebben. Dat is gebeurt... heb het er met hem over gehad, hij had veel spijt blablabla maar ik ben alsnog bij hem weg gegaan. Had dus geen baan meer want die had ik opgezegd om bij hem in de buurt een baan te zoeken. Nu vandaag de dag hoor ik hem nog wel eens zeggen dat hij zo veel spijt heeft en nog met mij wil proberen. Never never nooit meer! Om het lange antwoord kort te maken. DUMPEN!! En tot nooit weer ziens! :-D

Ik zou eerst willen weten hoelang, met wie, waarom enz. Ik zou hem niet de deur kunnen wijzen zonder ook maar een reactie te geven of uitleg te krijgen. Uiteindelijk zal de relatie stranden omdat ik een type ben die zo'n persoon niet meer zou kunnen vertrouwen.

Ik zou zeer verbaasd zijn en alles willen weten hoe en wat tot in de kleinste details van het vreemdgaan.En hem laten kiezen,hoe verder??tja en dan weet ik het niet verder .......ik zou hem niet zo de deur wijzen tussen lust en liefde zit een groot verschil.Daar zal ik hem wel op wijzen.

Ben zelf in een vorige relatie vaak belazerd. Iedere keer weer een loze belofte dat hij het echt nooit meer zou doen. Als jong onervaren grietje me toch maar weer laten inpalmen. Mijn les heb ik inmiddels wel geleerd; vreemdgaan blijft niet bij een keer. Dit heeft geen toekomst.

Ik zou veel met hem praten, boos worden, huilen, en waarschijnlijk door een diep dal gaan. Voor de toekomst hangt het er van af hoe vaak, hoe lang al, en met wie hoe de toekomst er verder uit zou zien

Als je nog maar kort in de relatie zit en hij was er eerlijk over en zegt het nooit meer te doen dan vergeven. Maar dat is dan wel meteen de laatste keer

aanbieden om dat steentje uit zijn/haar schoen te halen zodat hij/zij weer normaal kan gaan.

Ik vind dat wel van een paar factoren afhangen. Is er een reden waarom hij/zij vreemdgaat. Misschien moet de ander zich ook achter de oren krabben waarom de partner vreemd is gegaan. Misschien is het gebeurd met iets teveel drank op, daar wil ik het niet mee goed praten, maar ik zou mijn partner niet gelijk eruit zetten. Ik zou het niet leuk vinden, maar het is niet het einde van de wereld.

Als mijn vriendin vreemd gaat met een andere vrouw, zal ik het voorstel opperen voor een triotje.

Als mijn man een keer vreemd zou gaan zou dat niet het einde van de wereld voor mij betekenen, maar wil eerst zelf nadenken. En wil daar ook te tijd voor nemen. Zou eerst, boos en verdrietig zijn. En eerst na gaan denken of er bij ons niets mis is. En wil dan weten wanneer en hoe het is gebeurd. En hoe hij denkt verder te gaan. Als het over is, dan de brokstukken bij elkaar rapen en blijven praten. En het vertrouwen weer winnen. Bij de 2e keer staan zijn koffers buiten. Blijf me soms verbazen in een relatie dat mensen als broer en zus leven en dan boos zijn dat de partner vreemd gaat, en niets hebben gemerkt. Maar je moet altijd blijven praten in een relatie. Ik heb zelf ervaren in een vorige relatie uiteindelijk zijn we wel uit elkaar gegaan maar dat was niet de reden. Ik was er zelf ook debet aan want onze karakters botsten enorm en hij ging rare dingen doen waar ik niets mee te maken wilde hebben.

Ik vind het respectloos en fout. Het is wat mij betreft meteen voorbij.

Ik zou eerst kijken of hij wel ECHT vreemd is gegaan. Misschien is het een misverstand of iets dergelijks. Als ik zeker weet dat dit zo is, dan zou ik gaan praten met m'n vriend en kijken hoe dat verloopt. tip: Blijf altijd rustig praten niet gaan scheeuwen of schelden want daar los je niks mee op. Als ik zeker zou weten dat hij het nooit meer zou doen en ik weet dat ik echt van hem hou, zou ik met hem verder gaan. Maar de eerst volgende keer flikker ik hem het huis uit. Hoeveel ik ook van hem hou! Groetjes Amber

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100