Wat koop voor je voor iemand voor zn verjaardag die eigenlijk geen cadeautje wil?

Zoals jullie misschien in mijn "vragen-stel-historie" kunnen zien ga ik sinds kort met een jongen uit Breda. Gister was ik jarig en hij is morgen jarig, vrijdag komt hij weer bij mij slapen en vieren we een klein beetje nog onze verjaardagen voor ons 2 samen. Hij zegt alleen geen cadeautje van mij te willen, dat ik er ben is al genoeg... Maar goed zo koppig als ik ben MOET ik natuurlijk wel iets leuks voor hem verzinnen... Kunnen jullie mij helpen met leuke ideetjes of cadeautjes?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

gefeliciteerd met jullie beide ,ik zou hem een massage geven ,en de volgende ochtend een lekker ontbijtje op bed aanbieden.Heeft hij toch iets jij tevreden en hij ook neem ik aan .

hm... Wellicht tijd voor een tripje naar een intimiteiten winkel? Leuk setje voor jezelf & een grote strik?

niets. Hij heeft er immers om gevraagd niets te geven.

Geef hem een tegoedbon om eens samen te gaan eten of samen iets te ondernemen. Hij vindt het al genoeg dat je bij hem bent, maar op deze wijze heeft hij je nog een keer bij hem. Je vraag heeft volgens mij niets te maken met "koppig", maar wel met verliefd zijn haha. Veel plezier

Geef hem een bioscoop bon voor jullie 2, cd, leuke foto van jou of jullie samen in een lijst, leuk shirt.

Als je elkaar goed genoeg kent en goed op je gemak voelt bij elkaar, is mijn aanrader bij de Expo of Cristine LeDuc het spel "Ultiem Verlangen". (-: Anders een etentje of ander leuk uitje...

Ik vind eigenlijk alle antwoorden wel goed. Wellicht kun je uitgebreid voor hem koken, je hoeft dan niet iets te geven, maar dat je zolang voor hem in de keuken staat zegt al genoeg natuurlijk :) Maar als je dan echt iets wilt geven ga dan ergens met hem naartoe, naar de bios/uit eten/karten. Hij zal dit waarscijnlijk allemaal wel leuk vinden en het belangrijkste voor hem is dat jullie samenzijn en wellicht wil hij ook iets van jullie relatie maken. P.s. heb niet al te hoge verwachtingen van een cadeau van zijn kant, hij hoeft immers zelf ook geen cadeau te hebben van jou gok ik zo. Geniet van jullie weekend samen.

Zorg dat je een goede champagne in een koeler met ijs, en twee mooie flutes klaar hebt staan! Schaal lekkere zoete aardbeien erbij, en wedden dat jullie avond samen het mooiste geschenk wordt!

Leuk zo verliefd te zijn en alleen al te genieten van jullie samenzijn. Er waren al veel leuke antwoorden, maar ik denk dat een leuke fotocollage ook een mooi plan kan zijn. Misschien heb je een paar foto's van jullie samen, combineer die met leuke foto's en afbeeldingen en sprekende teksten uit tijdschriften. Maak je eigen creatie, heel persoonlijk, niet duur en heel leuk om te doen. Fijne dag/avond met z'n tweeën!

Naast de goede ideeën om iets voor hem te doen, zoals te koken, samen ergens heen te gaan, hem een mooie avond te geven etc.: Wil hij misschien liever geen cadeau vanuit een idealistische inslag? Dan is een cadeau voor een ánder, iemand die het echt nodig heeft, misschien een optie:

Bronnen:
http://www.oxfamnovibpaktuit.nl/default.aspx

Koop een lot = niets. Altijd prijs als je vriend zelf een lot is uit de loterij is.

Als je echt iets leuks wil doen voor zijn verjaardag.... Geef een etentje tussen de dolfijnen. Ik heb dit ooit eens kado gehad voor mijn verjaardag en dat was super. Je bent dan in het dolfinarium in een restaurant onder water en de dolfijnen zwemmen zo langs je tafeltje! Succes!

Koop en leuke dvd en ga er dan samen gezellig naar kijken. Een etentje doet het ook altijd goed.

Wat erg leuk is om te geven, zeker aan iemand die geen kado wil is een bonnenboekje. Met daarin bonnen die jouw diensten aan hem verlenen, mag hij inleveren waneer hij wil. Denk hierbij aan: 1x uitgebreid koken, 1x een weekendje weg, of meer praktische dingen als: 1x zijn huis stofzuigen of 1x zijn was doen(dingen waar hij een hekel aan heeft). Je kan ook bonnen doen met irritaties van hem, bij jou: Bijvoorbeel 1x een dag niet schreeuwen, of 1x een dag XXX(vul woord naar keuze in) niet gebruiken. Of bijvoorbeeld 1x meekijken naar voetbal(als je dat nooit doet, omdat je het niet leuk vind). Erg leuk om te krijgen, en ook makkelijk persoonlijk te maken omdat je bonnen geeft voor wat hij wil/leuk vind.

Je kunt natuurlijk gelijk even testen hoe dapper en/of actief hij is door bijvoorbeeld te gaan 'indoor- skydiven' in Roosendaal... Lekker dichtbij Breda. Of doe eens gek en ga abseilen van de Euromast! Al geloof ik dat ze daar rond deze tijd even niet zo actief mee zijn... Zo is er vast nog genoeg te bedenken... Als het tenslotte in je/jullie straatje past.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100