Wanneer weetje of je relatie voor altijd kan zijn?

Wanneer weetje dit , dat dit de partner is met wie jij altijd je leven gaat delen..
Natuurlijk kan je zeggen, dat weetje nooit! Je weet immers nooit wat je overkomt. Dat is waar, ongelukken, ziektes of andere erge omstandigheden buiten je relatie om kunnen een invloed hebben. Wanneer weetje dat wat je heb , wat er ook gebeurd er samen sterk in blijft.
Ergens moet dat toch wel in je relatie duidelijk zijn dat je weet.." wat er ook gebeurd, wij blijven bij elkaar en horen bij elkaar" ..
Ik ben van mening dat je dit ergens kan weten en dat daar een basis voor is.


Veel mensen zeggen, je weet niet wat je overkomt dus geen ene relatie is zeker.. dan zou je dus continu in twijfel moeten leven. Je weet immers toch niet wat er gaat gebeuren, ik denk dat het niet zo zit en ergens wel een basis van zekerheid zit waardoor je samen alles kan overleven.

Kan iemand misschien hier iets over uitleggen?

(dit was de laatste vraag over dit onderwerp,aangezien ik binnenkort vertrek ;-) )

Weet jij het antwoord?

/2500

Geen enkele relatie is voor altijd, geloof me nou maar... Een relatie heeft een begin en derhalve ook een einde... Meer kan ik er niet over zeggen...

Als de dood je inderdaad scheid, voor de rest zijn er geen geranties. wel heb je eigen verantwoordelijkheid in het aangaan van een relatie, zo ook de ander. en dat kan wel degenlijk het verschil maken in weg te lopen of te blijven in een relatie in sommige gevallen. in andere gevallen kan je je compleet in je recht staan de relatie te vebreken en is het juist gezond dat te doen.

Uiteindelijk zijn al jouw vragen een uiting van je eigen onzekerheid. Niet erg trouwens, maar lijkt me zo lastig voor je. Je weet nooit 100% of een relatie voor altijd zal zijn, maar zolang je samen beide wel die intentie hebt, is er geen reden voor twijfel!

Theebeker: In één van je vorige vragen meldde je dat je zeker weet dat jouw relatie voor altijd is. Waarom twijfel je er dan nu weer aan. Ik herhaal wat ik je eerder gezegd hebt: Geniet van het heden, blijf niet piekeren. Stel dat het over gaat en je hebt gedurende je relatie alleen maar lopen piekeren... dan kun je er niet eens leuk op terug kijken. Je weet nooit of een relatie voor altijd is, tenzij je je partner vastbind op bed en hij kan niet los komen, dan bepaal jij hoe lang hij bij je is, maar of dat is wat je wilt. Laat het los: Ga leven, ga genieten !

Vaak heb je heel sterk het gevoel met deze persoon wil ik oud worden, door te geven en te nemen in een relatie krijg je een sterke relatie, elkander respecteren. Door veel problemen te krijgen kunnen mensen uit elkaar groeien maar ook heel erg goed naar elkaar toegroeien. Als de basis zuiver is en je verliest elkaar in mindere periode niet uit het oog kom je heel erg ver. En blijf elkaar verrassen.

Helaas , je hebt nooit die zekerheid . Waarom niet ? omdat het altijd beter kan . Zie www.goeievraag.nl/vraag/.21838

Als je zijn zweetvoeten volkomen kan accepteren is het voor altijd.

als je relatie de ergste ruzies kan doorstaan en je het allerliefste bij elkaar bent omdat je het met niemand leuker hebt.

Als je deze 5 dingen verwerkt. Dan heb je de kans daarvoor. 1-> Verfris je minnaar. 2-> Geniet kleine momenten met grote invloed. 3-> Deel je gevoelens. 4-> Ken de echte debat. 5-> Verwijder sombere gedachten. . . Succes.!

Als mensen dit van tevoren wisten waren er vast niet zoveel scheidingen!! Niets is zeker in dit leven, niemand weet of de relatie voor altijd kan zijn. Maar je moet er in ieder geval voor gaan met het gevoel dat het voor altijd is. Iedere dag weer, dan heb je volgens mij de meeste kans dat het ook voor altijd blijft.

Ha, die Theebeker; Natuurlijk weet je dat nooit 100% zeker en dat is maar goed ook. Anders zou je er in een relatie ook geen moeite meer voor hoeven te doen om het leuk te houden en werd het al gauw een dooie boel.

Mijn eerste liefde was overweldigend! Ik dacht toen op mijn 17e echt dat dit eeuwige liefde was! Gaandeweg werd ik realistischer :) Ik zou heel graag willen geloven in 1 ware en eeuwige liefde, maar mijn liefdesleven heeft al bewezen dat dit niet kan... It's the right time, right place... Mijn relatie nu is geweldig en vaak zeggen we tegen elkaar: dit is voor altijd en blahblah; heel lief en romantisch! Hetis gewoon fijn om zulke woorden van elkaar te horen en we menen dat nu ook. Maar diep in mijn hart weet ik dat er zoveel factoren zijn die een eeuwig liefde in de weg kunnen zitten. Ik hoop dat we samen heel gelukkig blijven en ik schat onze kansen zeer hoog in! Maar gaat het toch een keer voorbij dan... ben ik blij dat ik het heb mogen meemaken en hoop ik dat ik liefde uiteindelijk nog een keer mag beleven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100