Na 2 Date's al meteen thuis voorstellen ?

Ik heb een jonge ontmoet met wie ik 2x gedate heb . Ik ken hem nu enkele dagen hij is buitenlander en komt uit Israel . Hij gaat dagelijks naar school voor zijn Nederlands omdat hij deze taal nog niet spreekt (Praat Engels) . Nu wil hij dat ik blijf slapen na zo'n korte tijd , hij wil ook dat ik hem thuis voorstel aan mijn ouders , want hij is smoor verliefd . Maar er zijn al wat complicaties geweest tussen ons ruzie etc , hij is zeer eigenwijs en pusht me zowat om bij hem te blijven etc . Wat moet ik hier nu mee ? Ik twijfel zelf nog heel erg... .en weet als ik hem dat vertel wordt hij kwaad .

Wij zijn allebei in de midden 20 en zijn 2 jongens . De voornaamste reden dat hij hier naar toe is komen omdat daar homo's niet getolereerd wordt .

Moet ik ergens voor uit kijken ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nou, je mag zeker wel uitkijken. Niet omdat hij homo is, of een buitenlander of nog geen nederlands spreekt, maar omdat hij je pusht! Dat is uitkijken voor elke relatie. Als hij je nu al pusht om bij hem te blijven slapen, is dat wel heel kort dag. Hoewel, het kan zo snel best gaan maar het moet voorál wederzijds zijn en ik heb de indruk dat jij nog niet zo nodig hoeft. Blijf goed bij jezelf!! Hij is het niet gewend dat homo's geaccepteerd worden en wil nu met jou mogelijk alle genietingen zo snel mogelijk inhalen die hij gemist heeft. Dat is allemaal prima, zolang JIJ het prima vindt. En anders zal hij gewoon geduld moeten hebben. Laat je niet opjutten. En nog iets, DOE HET VEILIG als je wel besluit bij hem te blijven slapen, ook al zegt hij niets te mankeren en dat het zonder condoom toch veel prettiger is. Bedenk je alsjeblieft wat een ellendige nasleep dat kan hebben als je onveilig vrijt en vraag je af of één passionele vrijpartij zo'n vervelende nasleep waard is. Vooral als het niet nodig is. En ik leg hier zo de nadruk op omdat hij je mogelijk ook gaat proberen over te halen om elkaar te vertrouwen en het zonder condoom te doen. Trap er niet in. Doe alleen dat wat voor jou goed voelt en waar je aan toe bent. En dat geldt ook voor thuis voorstellen. Als hij daar geen geduld en respect voor op kan brengen kan je beter op zoek gaan naar een andere vriend die jouw wensen wel kan respecteren.

Zoals in elke relatie moet je uitkijken dat je niet in een hoek gedreven wordt waar je niet wilt zijn. Als het jou te snel gaat, dan heeft hij dat te accepteren. Als hij dat niet kan, dan zou ik zeggen: Voor hem 10 anderen. Of op zijn minst 1.

Blijf vooral dicht bij wat je zelf wil. Vind je hem een leuke jongen? Hoe erg is zijn ge-push? Eigenlijk zou ik vooral uitkijken dat hij niet te dominant is in de relatie (tenzij je dat leuk vindt natuurlijk).

Doe niks wat je zelf niet wilt. Zeg tegen hem dat je vindt dat het allemaal te snel gaat.

Als je hem niet goed kent is het alijt oppassen geblazen! Maar slechts 2 dates en enkele dagen contact pas? En ruzie en alles meegemaakt? Ik zou rustig aan doen. Zijn verliefdheid kan een opwelling van kortstondige duur zijn. Geeft het wat langer de tijd en als het gevoel blijft dan kan het wat zijn. Vraag je af of hij jou echt leuk vind of het globale gevoel van iemand vinden waarmee hij een toekomst kan delen (wie die rol ook gaat vervullen)

kan hij hier in Nederland blijven? Ben jij niet zijn ' verblijfsvergunning' ook al krijg je die zelfs met een relatie niet zomaar. Je zal de eerste niet zijn die voor dit doel' gebruikt' wordt. Dus dat is iets waar je rekening mee moet houden zeker nu jullie relatie nog zo pril is. Als jij iets niet wil, doe het dan ook niet, als hij van je houd kunnen jullie erover praten en zal hij jouw mening en gevoelens respecteren.

Blijf aub alert, hij probeert natuurlijk zijn "verloren" tijd in te halen en met lieve woordjes (zo te lezen) schijnt die dat snel voor elkaar te krijgen. Pas op dat je niet gebruikt wordt. Als hij echt zo smoorverliefd is moet hij je met respect behandelen en jullie veiligheid voorop stellen. Als je na 2 dates al een paar keer een conflict gehad hebt dien je zeker op te passen dat het niet uitschiet in dominantie en gigantische jaloezie. Voorstellen aan familie doe je als je elkaar toch wel iets langer kent en zeker bent van elkaar en niet twijfelt. Als ik al lees dat hij kwaad wordt dan denk ik.......hou hem lekker even op afstand zijn culturele achtergrond is heel anders dan de jouwe. Hij zal eerst zich moeten verdiepen hoe het hier in Nederland gaat en dat je mensen met respect moet behandelen en niet meteen kwaad moet worden als je je zin niet krijgt. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100