Ben je monogaam als je met meerdere mannen( potentiele partners) mail/chat contact hebt, en evt. date? Om uiteindelijk de "ware" ertussen te vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, monogamie heeft alleen maar met aantal seksuele partners te maken. Toegevoegd na 2 minuten: Eigenlijk betekent dat je maar een partner trouwt, maar tegenwoordig (nu trouwen geen ding meer is) heeft het alleen met seksualiteit te maken.

Monogamie betekent eigenlijk: Met 1 persoon gehuwd en met maar 1 persoon tegelijk seksualiteit. Tegenwoordig draait het met name om het laatste. Als je met meerdere mannen mailt en chat (met een seksueel tintje ) en seks hebt tijdens de date tegelijk ben je (op dat moment) niet monogaam (al is dat je uiteindelijke doel).

Nou als je de ware wil vinden,zou ik mij hier niet schuldig over voelen. Monegaam ?dat wil je zijn als je de ware hebt gevonden.

volgens mij is het maar net wat jezelf wil, en volgens mij wil jij je nog niet binden,.... dus ben je niet monogaam op dit moment..... maar check de link ;)

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/mens-monoga...

M.i. ben je monogaam hoor. Behalve als je iemand iets beloofd of doet voorkomen alsof hij/zij de ware is. Dan belazer je de kluit en ben je niet monogaam bezig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100