Wat moet ik doen om mijn relatie weer te laten worden zoals het was?

Eergisteren avond was ik met mijn vriend op de koffie bij zijn familie. Ik kreeg toen een sms van een jongen uit mijn klas. Geen liefde of seks gerelateerde sms, maar min of meer onzin, hij smst wel vaker. Ik heb gezegd dat de sms van een vriendin kwam, omdat ik het raar vond lijken dat ik in de volle kamer zou zeggen dat het van een jongen uit mijn klas kwam (ookal ging het nergens over). Later toen we terugfietsten vroeg mijn vriend er nogmaals naar, ik loog weer. Ik had door dat hij het niet geloofde. Toen we bij mij thuis aankwamen en hij er weer over begon, heb ik het eerst nog een keer ontkent, ik wou er eigenlijk helemaal niet over liegen maar ik dacht dat als ik zou zeggen dat het van een jongen uit mijn klas kwam hij rare dingen zou denken die absoluut niet waar zijn. Uiteindelijk heb ik het toch maar gezegd. Hij werd ontzettend boos en is naar huis gegaan. Ik kon 's nachts alleen maar huilen. De volgende dag hebben we gepraat, ik heb alles uitgelegd. Hij zegt dat hij me geloofd, maar dat er een deukje is ontstaan. Hij blijft wel bij me. Hoe zorg ik ervoor dat het weer wordt als voor die avond? Gewoon als normaal. Ik hou zoveel van hem. Ik snap niet dat ik zoiets kon doen en dat ik het daardoor zo heb verpest. Terwijl het eigenlijk niks was om over te gaan liegen. Ik heb echt zo erg spijt. Ik wil dat hij me weer volledig kan vertrouwen. Ik vind namelijk absoluut niet iemand anders leuk oid. Ik hou alleen van hem. Dat heb ik hem ook gezegd. Wat moet ik doen???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In het vervolg altijd eerlijk zijn van wie je smsjes zijn. Als hij een sms van een meisje krijgt maar zegt dat het van een jongen komt en je komt er later achter, vind jij dat toch ook niet leuk? Bovendien, je zegt zelf, die jongen van de sms is slechts een vriend. Wáarom zou je zoiets verbergen? Ik krijg ook wel eens smsjes van een gewone vriend van me, die mag mijn vriendje best lezen hoor. Zeg sorry tegen hem, en vertel waarom je het verborg, misschien snap ie het dan. En nooit meer liegen, over de kleinste dingetjes niet. Want wie kan liegen over kleine dingen, kan dat ook over grote, en je kunt geen relatie hebben, gebaseerd op leugens.

Nou hij heeft het je vergeven. dus dat is een goed begin. voortaan eerlijk zijn want eerlijkheid duurt het langst en is de belangrijkste basis in je relatie.

Ik snap t probleem van hem niet is ie zo erg jaloers dan das toch niet goed

Weet je wat het nare is? Als je eenmaal gelogen hebt, kun je dat niet meer terug draaien. De schade aan zijn vertrouwen in jou is gedaan. Nu zal je geduld moeten hebben en dat terug verdienen. Wees altijd eerlijk tegen hem en als de tijd voorbij gaat, zal je dat vertrouwen terug verdienen. Wat moet je doen? Wees jezelf en eerlijk. Sccs.

Wat je had KUNNEN doen is: in de volle kamer met zijn familie erbij zeggen dat het van een klasgenootje kwam. Dan houd je in het midden of het een hij of een zij is. Zodra jullie alleen waren had je meteen moeten vertellen:"Dat SMS je kwam van een jongen uit mijn klas die wel vaker SMSt. Ik wou het niet zeggen waar je familie bij was want ik weet niet hoe ze er op zullen reageren. Goed, zo kun je volgende keer doen. Nog beter: je telefoon uitzetten, dan kom je ook niet in de verleiding om te kijken. Het is stom geweest. Niet het SMS je zelf, maar het gelieg erover. Dan lijkt het inderdaad net of je inderdaad wat te verbergen hebt. Het is nu uitgesproken, en de sfeer zal nog wel even wat kil zijn. Maar dat slijt wel. Zet je beste beentje maar voor.

laat je vriend het sms je alsnog lezen ,als het toch nergens over ging . Als je niets te verbergen heb, hoef je ook niets te vrezen . btw, blijkbaar kunnen mensen niet even zonder hun mob . in gezelschap/ visite of tijdens gesprek oid een sms lezen vindt ik storend .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100