Wat te doen bij een ongelofelijk vervelen en kinderachtig 13 jarig tweelingbroertje?

Weet jij het antwoord?

/2500

opvoeden.. Toegevoegd na 39 seconden: het is mij alleen niet duidelijk of je de ouder bent of dat je het over je broer hebt...?

Zijn gedrag gewoon verdragen. Of vermijden. Mits hij zich niet misdraagt natuurlijk. Luisteren naar je argumenten zal hij waarschijnlijk toch niet doen.

Negatief gedrag negeren en belonen voor goed gedrag. Al is het nog zo onbenullig, hij voelt zich beter als hij geprijsd wordt voor iets dat hij goed heeft gedaan als dat hij wordt gestraft voor vervelend zijn. Het negatieve of vervelende gedrag neemt dan vanzelf af. (in veel gevallen)

Mischien handig om even wat duidelijker te zijn, ben jij de andere tweelingbroer of evt. tweelingzus. Of ben jij de ouder van de jongen. Zo ja, probeer het te negeren en belangrijk is om niet te laten blijken dat je het vervelend vind..! Met vriendelijke groet..

Daar kun jij, als het braafste broertje, niet heel veel aan doen. Geef het goede voorbeeld, ga allebei wat vroeger slapen. Dat scheelt al een heleboel. Opvoeden is meer voor je ouders. Als heel hij heel erg vervelend en klierig is naar jou toe, ga dan bij hem weg, ga op je kamer iets doen (ik hoop dat jullie elk een eigen kamer hebben). Maar eigenlijk denk ik dat jullie samen wakker waren vannacht en samen ballorig deze vraag gesteld hebben......

2 vragen dus bij verveling zoek je entertainment, wat te doen, je gaat eruit, je onderneemt wat maar je gaat niet op je broertje letten omdát je je verveelt. deze verantwoording kan je zelf nemen tenzij je huisarrest hebt. je broertje zo min mogelijk op letten. niet tegen elkaar iets doen maar mét elkaar wat doen. wellicht dat je broertje zich ook verveelt???? kweenie hoor, het kán. :))

nou misschien zit die tweeling broer wel iets tegen dat hij zo doet maar misschien moet je met hem praten want anders kan je nooit echt goed met hem omgaan dus ik zou met hem praten of hem wat tegen zit. Als dat het niet is dan zou je misschien moeten zeggen dat hij zo doet en dat hij misschien daarmee ophoud dus ik hoop dat je met dit antwoord iets kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100