Hoe kan het dat er koppels zijn waarvan 1 vd 2 geen toekomst ziet met de ander (niet de ware dus) maar toch weer na weken/maanden/jaren terugkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja alles kan in relaties, mensen kunnen van mening veranderen, dingen meemaken waardoor ze ineens anders tegen het leven en misschien ook hun vroegere geliefde aan gaan kijken. Mensen veranderen.

het gras lijkt altijd groener bij de buren;)

Als je een tijdje van elkaar weg bent, dan bekijk je de problemen die er waren soms anders, milder. Je herinnert je ook weer de leuke en gelukkige tijden die er toch ook waren. Het kan zijn dat de relatie in een sleur was gekomen en dat de breuk veroorzaakt was door omstandigheden of oorzaken die te herstellen zijn. In dat geval is het misschien mogelijk dat het terug goed kan komen. En sommige koppels geven de relatie dan nog een kans.

Ik had een super relatie gehad met mijn vriend. Ik hou er niet van om ex te zeggen, vind ik een negatief woord.. Het is uitgegaan in September om vage redenen vanuit zijn kant. Hij wilde weer vrij zijn, we hadden toen bijna 2 jaar. Na 5 maanden kwam ik hem weer tegen op een feest en wilde hij mij graag weer terug. Altijd heb ik een zwak voor hem gehad maar dit was wel erg verwarrend. Ik heb er een lange tijd over nagedacht en we konden gelukkig weer met elkaar omgaan. Dit voelde als vriendschappelijk met elkaar omgaan. Mijn gevoel kwam langzaam weer terug maar we deden rustig aan, hij ging echt voor mij werken en we kregen weer een relatie. Deze relatie was heel fijn en we wisten wat we aan elkaar hadden en er was veel liefde. Ik heb niets aan hem gemerkt dat zijn gevoel minder werd. Dat is begin april aan gegaan en het is afgelopen zondag weer over gegaan. Hij dacht dat zijn gevoel hetzelfde zou zijn als in onze 2 jaar hiervoor, maar het is minder. Ik had ook niet het gevoel dat ik verliefd was maar meer een heel fijn en goed gevoel als ik bij hem was. Het gevoel van houden van. Zondag is van van zijn kant weer over gegaan. Naar mijn weten is het weer te snel aangegaan en is er veel liefde tussen ons. Ik hoop dat dit ooit nog goed zal goed komen, wat denken jullie?

omdat ze na die tijd toch beseffen dat ze het goed hadden bij hun ex. ze hebben dingen kunnen proberen maar er is dan een gemis naar het oude vertrouwde maar meestal wil die de ander niet meer terug

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100