ik vind een meisje leuk, alleen ze is nogal spontaan, hoe kan ik haar het beste mee uit vragen?

ik vind een meisje leuk alleen ze is nogal spontaan qua karakter, ik denk dat ze wel doorheeft dat ik haar leuk vind alleen hoe kan ik haar het met beste mee uit vragen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat ze spontaan is maakt het toch juist makkelijker? Ze praat vast sowieso wel, zijn er tenminste geen ongemakkelijke stiltes! Het beste moment is als je net een goed gesprek hebt gehad ofzo, want dan heb je een heel positief gevoel over elkaar. Dan zegt ze vast meteen ja, omdat ze al dat kleine "voorproefje"heeft. En de manier waarop dat moet je echt doen wat bij jou past, anders komt het er vast niet goed/ontspannen uit. Maar ik weet uberhaupt eigenlijk niet of je wel eens met haar praat, zo niet, dan weet ik het ook niet!

geen zwaar probleem van maken : hey .... zou je een keer met mij uit willen gaan met zijn tweeën . succes

Dat moet je niet gaan plannen, man, want dan komt het zo gemaakt over. Wacht een gunstige gelegenheid af en zeg dan langs je neus weg: Hee ik ben van plan morgen daar en daar naar toe te gaan. Heb je missschien zin om mee te gaan ?

Gewoon vragen, zin in een ijsje? of zin in om naar de film ... te gaan?

Door gewoon jezelf te blijven en op je eigen manier te vragen. Soms kan een openingszin dat indestudeert is werkelijk als een afknapper ervaren worden! Ik vind het juist wel schattig als iemand een beetje onzeker stottert......het kan in je voordeel werken hoor! Suc6!

Je moet niet teveel stressen daarover. Je loopt op haar af, misschien als ze niet bij ál die tientallen vriendinnen staat en vraagt of ze eens zin heeft om iets te gaan doen met zijn tweeën. Als ze interesse heeft, weet je het snel genoeg. En als ze het afwijst, weet je dat je haar eerst beter zal moeten leren kennen, of dat jullie gewoon niet bij elkaar passen.

b.v. zullen we een keer samen uit gaan ? Of ik nodig je graag uit voor een avondje uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100