waarom heb je met sommige mensen een klik en met andere mensen totaal niet

soms kom je iemand tegen waarmee het vanaf het eerste moment klikt, ook al ben je alletwee totaal verschillend. andere mensen die meer overeenkomsten met je hebben klikt het totaal niet mee ... zelfs niet na een maand of wat... waar ligt m dat nou aan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij heeft dat echt met je intuitie te maken. Daar doe je veel meer mee dan je je bewust bent denk ik. Ik leerde ooit iemand kennen waarbij ik letterlijk terugdeinsde in de eerste seconde dat ik hem ontmoette terwijl hij zich heel normaal gedroeg. Ik wilde dat niet serieus nemen, ik bedoel, ik kénde hem helemaal niet. Toch bleek mijn terugdeinzen in de loop der tijd volkomen terecht te zijn. Ik heb ook al jaren vrienden bij wie het onmiddellijk klikte vanaf de eerste minuut. Naar mijn idee vangen we met onze intuitie onmiddellijk de energie van iemand op. Dat kan ook aan de telefoon met iemand die je dus niet gezien hebt of zelfs via de pc. met iemand die je niet gezien en gehoord hebt. Je straalt zelf natuurlijk ook energie uit en vaak is sympathie dan ook wederzijds of je mag elkaar wederzijds niet. De energieen klikken dus of niet.

Het komt door sterrenbeelden. sommige mensen die bijvoorbeeld tweelingen zijn kunnen goed om gaan met boogschutter of steenbok met stier ram met ram etc. sommige mensen kunnen absoluut niet omgaan met andere mensen omdat de combinatie van sterrenbeelden niet klikt. Ascendant is ook zeer belangrijk. Misschien geloof je niet hier in maar probeer maar eens. zoek informatie op internet wie bij je past met je ascendant er bij en als je later iemand tegen komt of als je vergelijkt met mensen die je al kent kan je zien waarom het klikt en waarom niet. Vanaf je geboorte krijg je een karakter. Die kan je niet veranderen. Wel als je variabel bent en dat is ook een persoonlijkheid die je krijgt van je sterrenbeeld. sommige mensen kan je niet veranderen en dat is ook iets die ze krijgen van zijn geboorte. Er zijn heel veel mensen die verschillende talenten hebben (bijvoorbeeld sterrenbeeld maagd is goed met organisatie, geneeskunde, zorg en welzijn, kritiek. Weegschaal is muzikaal, tactvol, verzorgt. Vissen zijn pessimistisch, gevoelig, intuïtief, muzikaal, etc. etc. en die allemaal krijg je vanaf je geboorte. (ook je ascendant is belangrijk natuurlijk) En bijvoorbeeld jij bent een mens die niet van iemand houdt die gevoelig is of zelfvoldaan is of anders om, dan klikt het niet. Soms zeg je bijvoorbeeld 'waarom wordt zij/hij boos er is helemaal niets aan de hand, ik heb niets gedaan?' dat is ook een karakter. Bijvoorbeeld mijn broer is kreeft en zijn ascendant is ram. Ram kan op een onverwachte tijd zo maar boos worden waar je dan denkt van Ben je met het linkerbeen uit bed gestapt? maar dat is niet zo. Dat is zijn karakter. En je kan ze niet veranderen als hij/zij niet variabel is. En daarom klikt het soms niet, of wel. Toegevoegd na 36 minuten: ook het leven, wat je meemaakt, welke omgeving je leeft spelen een rol in wie of wat je bent, dan wordt je gevormd door het leven. Geen mens is het zelfde soms mensen met hetzelfde sterrenbeeld niet, innerlijk wel maar het leven speelt ook een grote rol.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/astrol...

Ieder mens is anders, ieder mens is verschillend, ieder mens is uniek. Het heeft te maken met je persoonlijke normen en waarden. (Die zie je niet aan de buitenkant, en van de meeste mensen die je tegenkomt in je leven zul je ze ook nooit van ontdekken) Met je kijk op dingen en hoe je in het leven staat. Wanneer je mensen tegenkomt met overeenkomende normen en waarden heb je kans op die zogenoemde 'klik' Het voelt vertrouwd, je kunt je ei kwijt bij diegene, je begrijpt elkaar. Dit betekend echter niet dat je elkaar altijd begrijpt ;) Maar wel dat je van elkaar op aan kunt. Dit komt waarschijnlijk door de energie die jullie aan elkaar geven.

Omdat iedereen vooroordelen en verwachtingen over elkaar heeft & sommige mensen een uitstraling hebben die niet bij de jouwe past . Het instinkt onderbewust geeft dan een signaal af . Waar je wel mee moet oppassen : als iemand arrogant is heeft dat meer met onzekerheid te maken en wanneer je dat soort mensen ontloopt kan het ook zijn omdat je zelf onzeker bent .

ik denk zelf dat een NOODZAAK bij een klik is dat je je bij iemand op je GEMAK voelt, meer dan dat je het over alles eens bent met die persoon. Als jij iemand ontmoet waarvan je aanvoelt dat je die persoon vertrouwt, en dan bedoel ik gevoelsmatig, dus dat iemand je niet uitlacht, belachelijk maakt of voor aap zet voel je je daar veilig Als je iemand ontmoet waarbij je je toch een beetje op je hoede voelt omdat je niet precies weet wat je eraan hebt heb je niet zo snel een klik denk ik (ik in elk geval niet).

Wow, wat een slechte antwoorden worden hier gegeven. Sterrenbeeld? Dat zijn fabeltjes. Mensen met dezelfde eigenschappen/overeenkomsten hebben over het algemeen dezelfde kwaliteiten. Ze zijn heel mondig, of streven naar een doel of vinden allebei iets helemaal geweldig. Wanneer deze mensen met elkaar om gaan, kan het gebeuren dat ze door dezelfde interesse of handelingen met elkaar in conflict komen. Bv. ze vinden de efteling helemaal geweldig allebei, maar ze vinden allebei dat ze alles van de efteling weten, of welke attracties het leukst zijn. Stel nou voor dat ze ook nog eens allebei heel mondig zijn en ernaar streven dat ze allebei hun zin krijgen. De een wil de wiltwaterbaan in de ander in de achtbaan. Dan kan zoiets kleins al snel iets uitgroeien tot een conflict waarin een zich erbij gaat neerlegen tegen zijn zin en de volgende keer denkt, daar ga ik niet mee op stap. Wat in dit soort situaties gebeurt vaak, is dat het niet om het inhoudsniveau gaat (Wat vind ik leuk in de efteling) Maar om het betrekkingsniveau (Wie krijgt zijn zin) Toevallig is bij een vriend het uitgeraakt met zijn vriendin. Ze waren allebei passieve mensen, waardoor er niet veel werd ondernomen. Het meisje had hier na een tijdje al genoeg van gekregen. Zij zocht juist invulling op haar passieve kant. Een jonge die haar op sleeptouw zou gaan nemen. Vaak zijn het juist de tegenpolen die elkaar aantrekken. Als je het nog beter wilt begrijpen, zoek dan De roos van Leary op bij google. Dit is een cirkel met daarin bepaald gedrag. Wat er tegenover staat is de tegenpool. Het klinkt gek maar dit soort mensen kunnen met elkaar goed opschieten. Een wantrouwig/teruggetrokken persoon heeft een leidend iemand nodig. een aggresief/aanvallend persoon heeft een aanpassend/meewerkend iemand nodig etc. Hoe weet ik dit allemaal? Ik volg de opleiding Sociaal pedagogische hulpverlening:P

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100